Medvegyev: Oroszország a sátánnal harcol; ellenségeit a pokol tüzére küldi - Körkép.sk

Hirdetés (X)

Külügyek

Medvegyev: Oroszország a sátánnal harcol; ellenségeit a pokol tüzére küldi

Ukrajnát „a széthulló nyugati birodalom lakói támogatják, akiknek az elkorcsosulástól a nyál folyik az állukon“.

Nyitókép: MTI/EPA/Dmitrij Asztahov

 

Dmitrij Medvegyev, az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának alelnöke, volt orosz elnök pénteken a sátánnal való konfliktusnak nevezte Oroszország ukrajnai háborúját, és arra figyelmeztetett, hogy Moszkva minden ellenségét a pokol tüzére küldheti.

 

Medvegyev, aki egykor liberálisnak vallotta magát, a Telegramon közzétett bejegyzésében azt írta, hogy Oroszország „őrült drogfüggő nácikkal“ harcol Ukrajnában. Ukrajnát pedig „a széthulló nyugati birodalom lakói támogatják, akiknek az elkorcsosulástól a nyál folyik az állukon“.

 

Ukrajna és a Nyugat többször is cáfolta Vlagyimir Putyin orosz elnök állítását, miszerint Ukrajnát az orosz ajkú lakosságot üldöző fasiszták vezetik, az ukrajnai háborút pedig brutális új területek megszerzésére irányuló kísérletnek nevezik.

SJE Nyílt nap

 

Medvegyev szerint azonban Oroszország „hatalmas és gazdag ország”, amelynek „nincs szüksége idegen területekre”, mert mindenből megvan mindene, a háborúban pedig csak „a népét védi”.

 

A Kreml egykori vezetője az orosz nemzeti összetartozás napjának szentelt bejegyzésében azt is kijelentette, hogy országa célja „megállítani a pokol uralkodóját: mindegy, milyen nevet használ – Sátán, Lucifer vagy Iblis“.

 

Medvegyev szerint Oroszországnak számos fegyver áll a rendelkezésére, beleértve azt a képességet is, hogy minden ellenségét a „Gyehenna lángjaira“ küldje, ami a pokol héber kifejezése.

 

Ugyanakkor a sátán fegyvere „összerakott hazugság, míg a mi fegyverünk az igazság. Ezért helyes a szándékunk. Ezért lesz a miénk a győzelem!“ – tette hozzá Medvegyev.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Petike
2022. nov. 04. 16:24

te rohadék Medvegyev a pokol tuzében Te fogsz kikotni Putyinnal és a tobbi rohadékkal egyutt

Patika
2022. nov. 05. 21:49

mondom, hogy orvosi eset vagy, ezek a duhkitorések mindenképp kezelésre szorulnak, mert a végén elfajulnak-és ha már orvosnál jársz a szemeidet is vizsgáltasd meg, utána nézz korul a világban, hogy mit fogsz úgy látni

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket