Nyitókép: JEFF VESPA/WIREIMAGE

 

Hatvanegy éves korában elhunyt Tom Sizemore amerikai színész, aki a Ryan közlegény megmentése és A Sólyom végveszélyben című filmekben játszott szerepeiről ismert. Tom Siztemore-t február közepe óta lélegeztetőgépen tartották, halálhírét a menedzsere közölte szombaton.

 

Tom Sizemore egyik legismertebb szerepe Mike Horvath őrmester karaktere volt Steven Spielberg Ryan közlegény megmentése című, Oscar-díjas háborús filmjében.

 

Az akciószínész sok más ismert filmben is játszott, többek között a Született július 4-én, a Harley Davidson és a Marlboro Man, Az 57-es utas, A Sólyom végveszélyben, A vörös bolygó és a Pearl Harbor című alkotásokban is.

 hirdetes_400x285  

 

Sizemore február 18-án rosszul lett és életveszélyes állapotban, agyi aneurizma (agyérelmeszesedés) miatt került kórházba, de az orvosok már akkor nem jósoltak neki sok esélyt a felépülésére.

 

Halálhírét a menedzsere, Charles Lago közölte közép-európai idő szerint szombat kora reggel. Élete utolsó perceiben a bátyja és a két fia volt mellette – olvasható a BBC oldalán. 

 

BBC/hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!