Nyitókép: Twitter

 

Az Egyesült Államok elnökének nem először jelentett nehézséget megmászni az Air Force One lépcsőit. Van, aki szerint a nyolcvanéves Joe Biden komoly rizikónak teszi ki a testét minden lépcsőzés alkalmával.

 

A világ egyik vezető nagyhatalmának első embere vasárnap ismét kellemetlen pillanatokat élt át, amikor újra megbotlott az elnöki gépre való felszállás közben.

 

 hirdetes_810x300  

 

Biden botlásával kapcsolatban a Breitbart emlékeztetett rá – az amerikai betegség-ellenőrzési és -megelőzési központra (CDC) hivatkozva –, hogy a 65 éves vagy idősebb felnőttek esetében egy esésnek jelentős kockázatai vannak.

 

Az esések gyakoriak és költségesek, különösen a 65 éves és idősebb amerikaiak körében, azonban megelőzhetők, és nem kell, hogy az öregedés elkerülhetetlen velejárói legyenek – hívja fel a figyelmet a Breitbart.

 

Ugyan Joe Biden fizikai állapotát korábban szolgálatra alkalmasnak nyilvánították, a Breitbart arra is emlékeztet, hogy Biden merev, neuropátiás lábai miatt járászavarban szenved.

 

A portál cikke szerint ez felveti a kérdést: az amerikai szolgálatok miért nem gondoskodnak róla, hogy valaki Biden közelében legyen, amikor az ország első embere megpróbálja megmászni az elnöki gép lépcsőit?

 

Mint ismert, Joe Bident korábban már többször is lefilmezték, ahogy megbotlik az Air Force One-ra való felszállás közben.

 

 

 

hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!