Nyitókép forrása: CNN

 

Egy hormonális nemváltáson áteső, magát férfinak tartó transznemű nő idén márciusban hat emberrel végzett egy gyűlöletből elkövetett terrorakció során. Az áldozatok között volt három 9 év alatti gyermek is. Az eset Nashville-ben, egy egyházi iskolában történt március 27-én. Bár a hatóságok az amerikai NGO-k nyomására korábban nem hozták nyilvánosságra az elkövető indítékát is tartalmazó kiáltványát, annak egyes részletei most kiszivárogtak.

 

Az ügy azért kavart nagy vihart, mert az elkövető egy transznemű volt, akinek vélt jogaiért az amerikai mainstream teljes mellszélességgel harcol, áldozatnak állítva be őket. Az amerikai NGO-k nyomására a hatóságok nem is tették közzé a gyilkos kiáltványát, annak ellenőre, hogy a helyi rendőrfőnök erre először ígéretet tett. Kiderült, hogy nem véletlenül léptek közbe az LMBTQ-jogokért harcoló baloldali szervezetek.

 

Az amerikai sajtóban az elkövető kiáltványának három oldala jelent meg. Ebből kiderült, hogy a támadót az a radikális baloldali elmélet motiválta, ami a fehér embereket privilegizált, elnyomó rétegnek tekinti, tehát lényegében fehérekkel szembeni rasszizmusról van szó. 

 

 hirdetes_810x300  

„Az összes kib@szott idiótát világosszőke hajjal kedvem volna lelőni, a kis crackerek (a cracker a vidéki, az USA déli részén élő szegényebb rétegekhez tartozó fehér ember pejoratív, rasszista megnevezése)! Fehér privilegizált banda!”

 

olvasható a kiáltványban. Az elkövető a naplójában azt is leírja, hogy „nagyon izgul”, hogy „jól sikerüljön a támadás”. Majd néhány sorral megjegyzi, „reméli, minél több áldozatot” szedhet.

 

A kiszivárgott információk hitelességét már a Nashville-i rendőrség is megerősítette.

 

A támadás után sokáig folytak spekulációk arról, hogy vajon a támadás valláselleness hátterű volt-e, mivel egyházi iskoláról volt szó. Arról is sok vita folyt, hogy a transznemű nő nem épp a nemváltás miatt szedett férfi hormonok miatt vált ámokfutóvá és rendkívül agresszívvá.

 

A most napvilágra került részletek az elkövető kiáltványából egyértelműen jelzik, hogy a radikális baloldali, woke ideológia által fűtött fehérgyűlölet hajtotta.

 

„Keveset imádkoztak” – a nashville-i iskolai lövöldözés áldozatain gúnyolódott a progresszív újságíró

 

Az iskola korábbi diákja ölt meg hat embert, köztük három gyereket Nashville-ben

 

 Štandard.sk, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!