„Nincsenek no-go zónák az Egyesült Királyságban. Nincsenek olyan területek az Egyesült Királyságban, ahol a bűnüldöző szervek, a rendőrség, az ügyészek nem tudják alkalmazni a jogrendet. Ezt mi világossá is tettük a magyar hatóságoknak, vagyis, hogy az információ, amelyet kaptak, az hamis”

– mondta Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete (…)

 

Vannak no-go zónák, szerte Európában. (…) az egyik legnagyobb, legelviselhetetlenebb, legveszélyesebb no-go zóna neve: CALAIS… (…)

 

Calais-nál éppen most vertek össze egy magyar kamionsofőrt. A magyar kamionsofőr (fehér, európai, keresztény bennszülött) nem fehér, nem európai, nem keresztény támadóknak esett áldozatul. Ezek a fekete (arab) muszlimok mára elviselhetetlenné tették Calais-ban az életet, továbbá életveszélyes állapotokat teremtettek, mindezeken felül lassan felmérhetetlen gazdasági károkat okoznak. (…)

 

 hirdetes_810x300  

Calais-nál ma nincsen törvény, nincsen központi hatalom, nincsen jogrend, nincsen biztonság, nincsen semmi. Calais-nál ma rettegő fehér, európai, keresztény bennszülöttek vannak, és fekete (arab) muszlim hordák, szabadcsapatok, falkák, kondák, csordák, amelyek akadályozzák a forgalmat, szálfákkal, vascsövekkel, útjelző táblákkal dobálják az arra járó gépjárműveket, megtámadják az ott közlekedő kamionokat, megpróbálják elrabolni rakományukat, kirabolni sofőrjeiket, akiket adott esetben össze is vernek, megszúrnak, bántalmaznak; létszámuk egyre nő, mint a patkányoké.

 

Legfőbb törekvésük, hogy felkapaszkodjanak az Angliába tartó kamionokra. Ha ebben megakadályozzák őket, támadásba lendülnek. Befúrják magukat a Csalagút sötétjébe, de ott legalább csak a saját életüket teszik kockára.

 

(…)

 

A francia központi hatalom jelenléte nem érzékelhető.

 

A fekete (arab) muszlimok elviselhetetlen sátortáborokat húztak fel, rémületes állapotokat teremtettek, csak a Jóisten tudja megmondani, miféle járványveszélynek vannak kitéve a környéken lakó fehér, európai, keresztény bennszülöttek (és persze maguk a migránsok), a hatóságok pedig mindössze annyit voltak képesek elérni, hogy néha megjelennek a helyszínen, megígérik az infernális állapotok felszámolását – aztán minden marad a régiben. A néha kiszálló francia rendőröket megtámadják, elkergetik.

 

És összevert, meggyilkolt embereket hagynak hátra, lassan már naponta.
Pedig lenne megoldás.

 

Például a méltán híres (hírhedt?) Francia Idegenlégió kiszállhatna a helyszínre. A hősies calais-i polgárok emlékére és tiszteletére felszámolhatnák mindazt, ami most ott van.

 

(…) Felszámolni, egyszer és mindenkorra, bárhogyan, megalkuvás és kompromisszum nélkül, hogy a fekete (arab) muszlim horda elhiggye végre:

 

MI ITT EURÓPÁBAN KOMOLYAN VEHETŐ, VALÓSÁGOS, LÉTEZŐ ORSZÁGOKBAN ÉLÜNK, ÉS MŰKÖDŐKÉPES ÁLLAMOKAT HOZTUNK LÉTRE.

 

Jelenleg ugyanis nem hiszik. És nincs is semmi okuk, hogy elhiggyék.

 

magyarhirlap.hu – Bayer Zsolt: Tűrhetetlen (27.), Álláspont. (A no-go zónákról I.)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!