Nándor
 • HUF: 361.95
 • USD: 1.16
 • 7 °C
 • 19 °C

Hirdetés (X)

média

Csehszlovák Kém: talált, süllyedt

Hogyan lőjünk kémet egyetlen lövéssel?

 

Csehszlovák Kém pechje, hogy a nyári uborkaszezonban több időnk jut az igénytelenebb írásokra is. És ha már beléjük botlunk, gyomlálunk. Ez történt ma is.

 

A Barak család megélhetését biztosító, a Most-Híd által eddig (az ideivel együtt) több mint 100 ezer euróval támogatott Paraméter portálon ma reggel, alig egy óra erejéig az alábbi cikk volt olvasható.

 

zsolti 2
Az eredeti cikk lementett változata. Forrás: parameter.sk

 

Ebben Csehszlovák Kém a Martosi Szabadegyetem szidásának lendületéven azt fabulálta ki éppen, hogy az MKP és a Jobbik kapcsolata 2013-ban is virágzik. Ennek alátámasztására több fényképet is feltüntetett, melyen Szávay István (a vele készült korábbi interjúnk egyébként itt olvasható) és Jobbikos bajtársai Skultéty majtényi újratemetésén állítólag az MKP jogásza, Nyílfa Péternek a társaságában láthatók.

 

A kém szerint ő fordíthatott vagy sofőrködhetett a jobbikos különítménynek.

 

zsolti 1
jobbról a második Szávay, jobbról az első pedig nem Nyílfa Péter

Miután elolvastuk a cikket és megnéztük a képeket, nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy Csehszlovák Kém árnyékra futott. A képeken ugyanis nem Nyílfa Péter, hanem egy számunkra ismeretlen személy szerepel. Meg is írtuk kommentben, majd ezt követően pár perc múlva az ominózus cikk el is tűnt a honlapról.

zsolti 6
A komment facebookon megőrzött nyoma

 

zsolti 7
Cikk volt, nincs. Ennyi maradt Bötös Botond után

 

Ennyit Bötös Botond, alias Csehszlovák Kém írásainak színvonaláról, akit egyébként sem szabad komolyan venni a hasonló túlkapásai miatt. Annak ellenére, hogy egy írni tudó, Magyarországról származó, jelenleg Prágában élő és csehül értő, korábban a Magyar Nemzet online-t is megjárt személyről van szó, aki korábban a Körképen is publikált.

 

Kéthetente a visegrádi négyeknél történt magyar szempontból fontos eseményekről számolt be olvasóinknak vállalható módon. Hogy most éppen miről és milyen minőségben, az valószínűleg a megrendelői pénztárca vastagságától függ.

 

A kérdés csupán az, ezek után vajon a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve című kiadvány is annyira volt jelen Martoson, mint Nyílfa Péter Szávay István oldalán.

 

Botond, leülhetsz, elégtelen.

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

overdrive
2013. aug. 09. 19:04

Ez a Kém egy igazi zseni! Neki 2 hét alatt sikerült, amit Barak 2 év alatt sem volt képest összehozni! Kémecskének sikerült véglegesen megutáltatnia velem a parameter.sk-t! Családom fellélegzett, vérnyomásom javulóban, horizontom ismét a csillagos ég! :))) Csehszlovák Kém! Áldassék a neved cseh, "szlovmagy" és magyar honban egyaránt! SOHA TÖBBÉ Paramétert! Fórumozók! Emberek! Kövessétek példámat és órák alatt ismét boldog emberek lesztek! No more click on this portal of hatred any more! FREEDOOOMMM!

kalondaipappsanyi
2013. aug. 09. 20:05

Nagy a kuss ám itt... :D

bolena anna
2013. aug. 09. 23:09

"Cikkemre kapott pozitív visszajelzések mellett" . Vigasztald magad, CSK, aztán felébredsz, mert belelóg a lábujjad a bilibe.

Kal-El
2013. aug. 10. 01:13

A cion bölcsek jegyzőkönyvét áruló könyvárus 4 napig bóklászott ott - természetesen senkinek fel sem tűnt a könyves stand - utólagosan Botondka mellényúlásával maszatolni meg, khm. könnyed xxx (moderálva: admin), a selymes nyári szellőben. Egyébként meg, Martfeszttel nem az a baj, hogy volt, vagy lesz, hanem hogy olyanok szervezik mint Te Zsolt, meg az ICS, meg a Berényi, meg a Duray ...

  Jekelfalussy Nándor
  2013. aug. 10. 13:42

  Nem vagyok sem MKP-s sem Hidas, sem ICS- sem egy senki. Egyet viszont tudok. Szerinted azért rossz a Martos, mert nem a Te barátaid, a Te általad kedvelt személyiségek rendezték. Vagyis gyűlölsz mindent ami nem Te vagy, vagy nem a Te értékrendszeredbe tartozik. Nem baj. Nem vagy egyedül. Ilyen a felvidéki közélet legtöbb szereplője. Ez vigasztalhat. Ezzel a mondattal szépen kifejezted a lényeget. Üdvözlet egy senkitől!

  tyukodi pajtás
  2013. aug. 11. 13:26

  MOST akkor tisztázzuk: mettől meddig is bóklászott Martoson a pultjával az a könyvárus? Négy napig, vagy négy óráig, vagy csupán négy percig, amíg azt a hírhedtté vált fényképet a pultjáról elkészítették? Nem mindegy ugyanis, hogy ki kit néz hülyének: egy hibrid, a soviniszta szlovákokkal kollaboráló provokátor a nemzetieket, a nemzetiekkkel is kacérkodó szervezők mindenki mást, aki nem volt Martoson, vagy a szlovák belügy, aki még most elégedetten dörzsölheti a tenyerét, hogy összeugrasztotta megint a magyarokat, és amellyel újat köszörült a Malina Hedvig "önmegveretésével" szerzett csorbán?

   Eke Máté
   2013. aug. 11. 15:18

   Tyukodi, a rossz oldaláról közelíted meg a lovat, mert míg a kérdésed valamilyen szinten érdekes még csak-csak lehetne, sőt talán még engem is érdekelne a válasz, de miután a szervezők kijelentették, hogy felőlük a könyvek akár minden nap reggeltől estig is ott lehettek volna, hiszen nem kivánják ilyen téren az árusokat korlátozni és ez így szerintük teljesen rendben van, a történet szempontjából teljesen lényegtelenné vált hogy ténylegesen négy napig vagy négy percig voltak ott.

   tyukodi pajtás
   2013. aug. 11. 22:11

   Végtére is, mintha azt mondták volna, hogy: ..."Elvtársak, ide lőjetek!!!..." Nos, nemcsak, hogy a kommunistáktól van mit tanulnia akkor az ifjúságnak, de ma már egy valamire való újnáci, újfasiszta sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy nem jusson túl a MeinKampfon és éppen a Cion bölcsein, egy modernizált XXI. századi változathoz :)))

  Levente
  2013. aug. 12. 00:14

  Te biztosan fegyveresen küzdöttél a kommunista diktatúra ellen, ha Duray-t a szájadra veszed.

   Ürdüng
   2013. aug. 14. 11:02

   Levi, most akkor ha én soha nem küzdöttem fegyverrel semmi ellen, akkor nem is gondolhatom, hogy Duray kezd teljesen elszakadni a való világtól, és egyre nagyobb lököttségeket irogat, vagy gondolhatom, csak nem írhatom ide?

lélekbúvár
2013. aug. 10. 08:45

Tüneteti alapján (koncentrációhiány, vagdalkozás stb) a Csehszlovák Kém szorongásos neurózisban szenved. Kémecske, mi elől menekültél te el Prágába? Csak nem a tehetségtelenséged elől?

én
2013. aug. 10. 10:14

Csávókám kb negyedannyira ért csehül, mint szlovákul, és a szlováktudása tudjuk milyen...

bolena anna
2013. aug. 10. 14:11

Akkor érne ez az egész valamit, ha Nyłlfa Péter pert indítana Magyarországon a magyar állampolgár Kém ellen, személyi jogainak megsértéséért. Biztos, h megnyerné, és örülhetne a Kémtől bevasalt zsozsónak, de ilyen perek indítása tájainkon nem szokás, ostobaságból, kishitűségből és egyebekből. Ugyanígy a martosi szabadegyetem szervezői is beperelhetnék Kémet az ominózus cikke címében szereplő rágalmazásért és hitelrontásért, uis Kém semmiféle szomszedok elleni uszítást nem tudna bizonyítani. De be lehetne perelni akár a Kém rágalmait jócskán megfejelő és angolul világgá kürtölő hölgyet is. És fizethetnének némi bánatpénzt. De az érintettek csak szájalni tudnak, azt sem mindig okosan. , ahelyett, hogy méltóságos ülepüket felemelnék és keresnének egy jó ügyvédet.

tyukodi pajtás
2013. aug. 11. 13:48

A Paraméter, ez a Gauss görbe végpontján elhelyezkedő szélsőséges szellemi trágya, a soviniszta szlovák posztszocializmus jellegzetes TÁMOGATOTT terméke. Sajnálatos módon sokan nem ismerik a szellemi trágyatermékek kezelési módját. Ahogy a való életben is, például a tehéntrágya távoli illata mára már hiányzó velejárója a falusi levegőnek, de ugyanakkor más trágyákkal együttesen, nem megfelelő kezelés esetén az is csak környezetszennyező, és mára már veszélyes hulladékként kezelendő termék. Ilyen normák hiányában a Paraméter sajnálatos módon a szlovák, a magyarságot asszimiláló, szellemeileg - kulturálisan irtó sovinisztákkal kollaborálva, azok legnagyobb megelégedésére, akadálytalanul szennyezi a magyar lelkeket. azzal, hogy beszélünk róla, egyre nagyobb a remény arra, hogy mind többen jönnek rá erre és ezáltal a szellemi trágyát futószalagon gyártóknak is előbb-utóbb hamvába hal a felvidéki magyarság tudatát a szlovák sovének szája íze irányába fordító szándéka.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Király Zsolt

Király Zsolt, 42 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben és a Heti Válaszban is publikált.

Kövessen minket