Történelminek nevezte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap az MTI-nek azt a megállapodást, amelynek értelmében a közmédia sugározhatja a nyári és a téli olimpiákat 2018 és 2024 között.

“Az MTVA megszerezte 6 teljes év olimpiai közvetítési jogait, így a 2018 és 2024 közötti időszakban az összes olimpiai játékot a közmédia közvetíti. A megállapodás értelmében 2018 és 2024 között mind a két nyári, mind a két téli olimpiát a közmédia sugározhatja. Bízunk abban, a 2024-es Olimpiát Budapestről adhatjuk majd a világnak”

 

– közölték.

 

Az MTVA tudatta: a közmédia történetében először sikerült elérni, hogy a Kárpát-medence teljes területén, tehát Magyarországon, Szlovákiában, Romániában, Ukrajnában, Szerbiában, Horvátországban és Szlovéniában is magyar nyelven sugározhatja az olimpiákat a kárpát-medencei magyarságnak.

 

“A külhoni magyarok, éljenek bárhol is a Kárpát-medencében, 2018 és 2024 között most már biztosan magyar nyelven is követhetik az olimpiákat, és együtt szurkolhatnak a magyar sportolóknak a magyarországi magyarokkal együtt”

 

 hirdetes_810x300  

– fogalmaztak.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!