Frissítve október 21., 20:02

 

Amolyan kísérleti nyúlként Szlovákia is azok közé az országok közé tartozik, ahol szerdán este a Facebook bevezette új funkcióját, a „Felfedező hírfolyamot”.

 

A rózsaszín alapon fehér rakétával jelölt új funkció sok cég és online média életét keseríti meg – amit a közösségi háló a nagyobb haszonszerzés reményében vezetett be -, viszont az olvasókat is ugyanúgy sújtják ezzel a döntéssel, hiszen kezdőlapjukon csak azok a hírek jelennek meg ezentúl, amelyeket ismerőseik megosztottak. Ha a hírportálok, oldalak, személyiségek bejegyzéseire lennének kíváncsiak, kénytelenek rákattintani a ‘Felfedező hírfolyam’ menüre.

 

 hirdetes_810x300  

Miért fontos, hogy követni tudjon bennünket a Facebookon?

 

Honlapunkon közzétett cikkeink hiánytalanul megjelennek facebook-oldalunkon is. Ezen felül többször jelentkezünk élő videókkal (pl. DAC-meccsekről, sajtótájékoztatókról), olvasóink egy része pedig eddig a facebook-on követett bennünket és cikkeinket. Előfordulhat, hogy a korlátozás miatt már nem látnak bennünket a hírfolyamban.

 

A Körkép számára fontos, hogy olvasóink továbbra is megtaláljanak bennünket és hozzáférjenek híreinkhez, írásainkhoz, ezért mutatunk néhány „fogást”, amivel könnyebben elérhetik cikkeinket, hogy továbbra is naprakészek maradjanak.

 

  1. Keressen ránk a facebookon

 

A legegyszerűbb lehetőség, hogy konkrétan a Körképet keresi a facebookon – így minden posztolt hírünket megtalálja egy helyen a legfrissebbtől haladva a régebben közzétettekig.

 

Körkép.sk

 

  1. Legyen a Körkép a kezdőlapja

 

Akik inkább kihasználnák az új funkciót, azok a rakétás ikonon keresztül is állíthatnak be egyfajta sorrendet a már követett oldalak között. Elég csak ellátogatni fb-oldalunkra, és a mellékelt ábra szerint beállítani a Körképet „elsőnek”.

 

Körkép.sk

 

Ugyanakkor jó, hogy a ‘Megjelenítés elsőként’ mellé ugyanitt még az ‘Értesítéseket’ is átállítja.

 

Első lépés:

 

Körkép.sk

 

Második lépés – Alapesetben a két pirossal jelölt rész nincs kipipálva. A ‘Bejegyzések’ kiválasztásával Ön értesítést kaphat az olyan, a Körkép által közzétett cikkekről, melyek „esetleg tetszenek Önnek”.

 

Körkép.sk

 

Harmadik lépés – Így fog kinézni az ablak, ha mindent sikerült helyesen kijelölni:

 

Körkép.sk

 

  1. Segítse megosztással híreink terjedését

 

A facebook újítása miatt felértékelődött a megosztások fontossága, ugyanis az olvasók által megosztott hírek megjelennek barátaik hírfolyamában is, így Ön is segíthet abban, hogy ismerősei is elolvashassák cikkeinket.

 

  1. Kövessen bennünket a Twitteren is

 

Portálunk cikkei közzétételükkel egyidőben megjelennek a Twitteren is. Így, ha Ön is követője a Körképnek a Twitteren, azonnal értesülhet minden újdonságról.

 

Körkép.sk

 

  1. Látogassa meg weboldalunkat

 

Habár a fenti négy lehetőség alapján is megtalálhat bennünket és cikkeinket, a legbiztosabb megoldás mégis az, hogy ha egyenesen weboldalunkra látogat, tehát a www.korkep.sk címre.

 

körkép.sk

 

Köszönjük Olvasóink töretlen hűségét, és hogy megosztásaikkal segítik munkánkat!

 

Körkép.sk

Nyitókép: Körkép.sk

 

A Facebook új funkciója száműzi a híreket a felhasználók hírfolyamából

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!