Működjünk együtt a hiánypótló portál további bővítésén.

 

A Körkép.sk olvasótábora folyamatosan növekszik. Novemberben lesz három éve, hogy blogportálból hírportállá váltunk.

 

2018 augusztusát 155 ezer egyedi olvasóval zártuk, ami 480 ezer felvidéki magyar esetében (2011-es népszámlálás adatok) már nagyon komoly szám és számunkra az eddigi rekordot jelenti. A Körkép.sk egyedi olvasóban, leszámítva a fizetett hirdetéssel, pénzből elért közönséget immár hosszú idő óta a két-három legolvasottabb felvidéki magyar hírportál között van. Stabil szerkesztőséggel, folyamatosan bővülő kínálattal. Nagy örömünkre szolgál, hogy havi előfizetőink száma is növekszik, akik 2-10-50 euróval, vagy akár ennél is nagyobb összeggel támogatnak bennünket havonta.

 

 hirdetes_300x300  

 

Pártelnökök és oligarchák által irányított szlovákiai magyar médiavilágunkban a Körkép.sk így meg tudta őrizni szabadságát, melyet hazai médiáink többsége már nem mondhat el magáról. A Körképre sem Bugár Bélának (RTVS, Pátria rádió, Bumm.sk), sem Menyhárt Józsefnak (ma7.sk, hírek.sk, felvidek.ma), sem Világi Oszkárnak (parameter.sk), de még a Pentának (Új Szó) sincs semmilyen befolyása.

 

Értékrendünk ugyanakkor továbbra is változatlan. A jobboldali, nemzeti konzervatív, magyar érdekek védelme.

 

Annyi történt az elmúlt hónapokban, hogy világosan nemet mondtunk az MKP elnöke, Menyhárt József nyílt bekebelezési szándékának, vállalva a bosszút, és minden ebből adódó esetleges negatív következményt.

 

Hogy jó úton járunk, olvasóink bizalma és növekvő száma is bizonyítja.

 

A Körkép.sk továbbra is ezen az úton kíván haladni. Ott lenni minden fontos eseménynél, ami a felvidéki magyarságot érinti. Elemzésekkel, beszámolókkal bővíteni a horizontot, teret adva az érdemi vitának, megoldási javaslatoknak. Ha kell, következetesen rámutatni a hibákra, ugyanakkor elismeréssel adózni a valós teljesítmények előtt.

 

A közeljövőben olvasóink is tapasztalni fogják munkánk további gyümölcseit. A portál hamarosan komoly fejlesztésen esik át, de több m8s újdonságon, konkrét projekten is dolgozunk.

 

 

 

 

Ehhez keressük azokat a befektetőket, együttműködő partnereinket, akik segíteni kívánják a Körképet, és közvetve immár 155 ezres olvasótáborunkat ezen az úton. Akár havi előfizetéssel (ezen a linken keresztül), akár komoly befektetéssel, együttműködési szándékkal.

 

Építsük közösen tovább a projektet, melyben hatalmas potenciál van.

 

A Körkép.sk szerkesztősége

Nyitókép: pxhere.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!