Nyitókép: körkép.sk

 

Szlovákia fordulópontot és kihívást jelentő választások előtt áll. És bár a február 29-én esedékes szavazás eredményét megjósolni lehetetlen, nem kérdéses, hogy részvételi rekordok dőlhetnek meg regionális és országos szinten is. Az is elég nyilvánvaló, hogy az idei választás eredményét a választók mozgósítása fogja eldönteni. Ennek a mozgósításnak az eléréséhez kínálunk lehetőséget.

 

A Körkép.sk évek óta a felvidéki magyar médiapiac megkerülhetetlen és folyamatosan bővülő szereplője. Hírportálunk témaválasztásban magyar, jobboldali, nemzeti konzervatív értékeket vall magáénak. Hanghordozásában merész és provokatív, közlésében tempós és következetes, tartalmát illetően pedig színvonal és mélység jellemzi.

 

Jelenleg havonta több mint 110 ezer egyedi szlovákiai olvasó választ minket, a felvidéki magyar háztartások felét érjük el, és ez a szám folyamatosan bővül. A Körkép.sk a politikai és közéleti témák iránt érdeklődő olvasók szegmensében egyértelműen piacvezető, portálunk véleményformáló szerepe jóval markánsabb, mint a versenytársak esetében. Politikai elemzéseinkkel és véleményírásaink színvonalával uraljuk a közéleti hírközlés szlovákiai magyar piacát.

 hirdetes_810x300  

 

Ajánlatunkkal lehetőséget kínálunk arra, hogy üzenetét eljuttassa a szlovákiai magyar olvasóközönséghez. Különösen azok elérése lehet hatékonyabb segítségünkkel, akik az eddigi választásoktól távol tartották magukat, vagy akik kritikusan szemlélik egyik, vagy mindegyik magyar érdekeltségű pártot. Mivel a Körkép.sk értékfüggő, de pártfüggetlen hírportál, az általunk közölt tartalmak súlya és hitele nagyobb, mint az olyan médiák esetében, amelyeket valamelyik párt érdekeltségébe sorolja a célközönség.

 

Kérje speciális, személyre szabott ajánlatunkat a feltüntetett elérhetőségek bármelyikén!

 

 

Király Zsolt, főszerkesztő

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.