A közmédia leállította a Dankoval és Zsuzsovával kapcsolatos híreket. Két riporter felmondott - Körkép.sk
Auguszta
  • HUF: 381.07
  • USD: 1.08
  • 5 °C
  • 15 °C

Hirdetés (X)

média

A közmédia leállította a Dankoval és Zsuzsovával kapcsolatos híreket. Két riporter felmondott

A szlovák közmédiában már jó ideje pozitívan számolnak be Dankoról és politikai témáiról,

Nyitókép: omediach.com

 

A keddi és szerdai hírműsorok egyik vezető témája volt az Andrej Danko és Alena Zsuzsová közti telefonbeszélgetés-sorozat, amely a napokban kerültek nyilvánosságra. A közmédia, melynek vezetője többek között a Most-Híd parlamenti képviselőinek szavazataival is megválasztott Jaroslav Rezník, hosszú idő óta kedvező képben mutatja be Dankot és pártját, az SNS-t.

 

A szlovák rádióban például már jó ideje pozitívan számolnak be Dankoról és politikai témáiról, a vele kapcsolatos negatív ügyekről pedig vagy egyáltalán, vagy csak minimális mértékben szólnak.

Csütörtökön emiatt a közrádió hírszerkesztőségének két ismert riportere, Michal Katuška és Erik Potocký az Omediach.com információi szerint behelentették felmondásukat.

 

SJE Nyílt nap

Elmondásuk szerint a Danko-Zsuzsová témával kapcsolatos, általuk készített majd leállított riportok voltak az utolsó csepp a pohárban.

 

Andrej Danko már a legutóbbi parlamenti választások előtt is átlagon felüli médiateret kapott, többek között a Kmotrik oligarcha tulajdonában levő TA 3 hírtelevíziótól, mely hozzásegítette ahhoz, hogy bejusson a parlamentbe és kormányra kerüljön.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Varga Lajos
2020. jan. 31. 16:51

Hát igen! A selejt attól, hogy királyi trónra ültetik még ugyanolyan selejt marad, csak annyi változás történik, hogy melléfogásai következményeit már nem csak ő és közvetlen környezete viseli, hanem a "birodalom" minden tagja.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket