Nyitókép: omediach.com

 

A keddi és szerdai hírműsorok egyik vezető témája volt az Andrej Danko és Alena Zsuzsová közti telefonbeszélgetés-sorozat, amely a napokban kerültek nyilvánosságra. A közmédia, melynek vezetője többek között a Most-Híd parlamenti képviselőinek szavazataival is megválasztott Jaroslav Rezník, hosszú idő óta kedvező képben mutatja be Dankot és pártját, az SNS-t.

 

A szlovák rádióban például már jó ideje pozitívan számolnak be Dankoról és politikai témáiról, a vele kapcsolatos negatív ügyekről pedig vagy egyáltalán, vagy csak minimális mértékben szólnak.

Csütörtökön emiatt a közrádió hírszerkesztőségének két ismert riportere, Michal Katuška és Erik Potocký az Omediach.com információi szerint behelentették felmondásukat.

 

 hirdetes_810x300  

Elmondásuk szerint a Danko-Zsuzsová témával kapcsolatos, általuk készített majd leállított riportok voltak az utolsó csepp a pohárban.

 

Andrej Danko már a legutóbbi parlamenti választások előtt is átlagon felüli médiateret kapott, többek között a Kmotrik oligarcha tulajdonában levő TA 3 hírtelevíziótól, mely hozzásegítette ahhoz, hogy bejusson a parlamentbe és kormányra kerüljön.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.