Előd
 • HUF: 364.14
 • USD: 1.16
 • 7 °C
 • 14 °C

Hirdetés (X)

média

Bugár: A Szövetség nem lehet magyar párt, mert abból baj lesz. Forró hibázott, Gyimesinek nincs karaktere

Bugár ismét beleszállt mindenkibe, és csak a vegyespárti politizálást védte.

Nyitókép: reprofoto (TA 3)

 

“A Szövetségnek meg kell őriznie függetlenségét a magyar kormánytól.

A Szövetség nem lehet csak magyar párt, meg kell maradnia mindannak, amit a Most-Hídban eddig építettünk.

Forró ismét nagy szolgálatot tett, hogy ezt mégis bemondta

Amíg Gyimesi György nem volt a parlamentben, nem is foglalkozott kisebbségi problémákkal.

Azzal, hogy Szijjártó Péter Gyimesivel tárgyalt Komáromban, a magyar kormány beavatkozott a szlovákiai történésekbe.”

 

Többek között ezeket nyilatkozta Bugár Béla a Most-Híd korábbi elnöke és Solymos László tanácsadója a TA 3 “Tak takto” című műsorában március 24-én.

 

Az ellenzéki hírtelevízió a kormányválság mellett a Szövetség megalakulásával kapcsolatban is kérdezte Bugár Bélát, aki Solymos László politikai tanácsadója. Egyesek szerint továbbra is a párt valódi elnöke.

 

Berényi nélkül jött létre a Szövetség. Solymos kézbe is vette a karmesteri pálcát

 

Bugár Béla szerint az MKP, a Most-Híd és az Összefogás elnökségeinek döntése jó rajtvonal. Úgy látja, hogy a gondot a kerületi és járási szintű megegyezések fogják jelenteni.

 

„Hiszen az MKP tíz éven keresztül támadta a Most-Hídat. Az Összefogás másfél éven keresztül ugyanúgy támadta a Most-Hídat. Legutóbb még másfél hónappal ezelőtt is”

 

– panaszolta a vegyespárti politikus.

 

 

„Én azt gondolom, hogy fontos, hogy minden párt saját platformmal rendelkezzen a Szövetségben. Ez azt jelenti, hogy a Most-Híd megőrzi, hogy nem csak magyar párt, hanem vannak ott más kisebbségek is“

 

– hangsúlyozta Bugár.

 

A kérdésre, hogy magyar párt lesz-e a Szövetség, Bugár úgy válaszolt, hogy Forró Krisztián ismét nagy szolgálatot tett.

 

„Láttam, hogy papírról olvasva azt mondta, hogy magyar párt lesz. Csakhogy itt van a Most-Híd feltétele, ami nélkül nincs megegyezés. Mindegyik párt a legmagasabb fórumon, a közgyűlésben dönt arról, hogy egyáltalán a Szövetség tagja kíván-e lenni”

 

Körkép.sk exkluzív: Finisben az új vegyespárt! Így tenné fel az utolsó kenetet a Most-Híd az MKP-ra

 

– magyarázta Bugár, akit láthatóan rendkívül zavart, hogy Forró azt mondta, a Szövetség magyar párt lesz. Solymosék készülő hatalomátvételéről itt írtunk bővebben a Körképen.

 

„Minden párt feltételeinek meg kell jelennie. A mi feltételünk az volt, hogy mindaz, amit eddig építettünk, azt nem veszthetjük el. A szlovákokat így is elvesztjük szerintem. De elveszteni a ruszinokat, romákat óriási kár lenne. Mert megmutattuk, hogy együtt lehet működni egy pártban olyanokkal is, akik nem beszélnek magyarul”

 

– mondta Bugár.

 

 

Szerinte ez még problémát jelenthet az együttműködésben. Úgy látja, hogy ha ezt sikerül megoldani, utána nagyon gyorsan meg kell győzni róla a választókat is, hogy ennek jövője is van.

 

„Az is rendkívül fontos, hogy a Szövetség független legyen a magyar kormánytól”

 

– hangzott el a műsorban. Hogy ez így lesz-e, azt Bugár szerint az MKP-tól és az Összefogástól kell megkérdezni.

 

Új karmester! Nem az MKP, sem Forró Krisztián, hanem a vegyespárti Solymos László beszél ma a 3 párt nevében a TA3-on és mutatja be a Szövetséget…

Közzétette: Körkép – 2021. március 23., kedd

 

Gyimesi Szijjártóval való tárgyalását Bugár problémásnak értékelte.

 

„A legnagyobb gond az, hogy ebből látni, mennyire beavatkozik a magyar kormány a szlovákiai folyamatokba”

 

– kritizálta Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminisztert Bugár.

 

 

Majd kemény kritikával illette az OĽaNO magyar nemzetiségű képviselőjét, Gyimesi Györgyöt is.

 

„Gyimesi, amíg be nem jutott a parlamentbe, azt se tudta róla szinte senki, hogy bármilyen kisebbségi problémával foglalkozott volna. Legutóbb is mi történt? Elkezdte oldani a népszámlálás kérdését csak azért, hogy mutogassa magát, De nem oldott meg semmit”

 

– értékelte a Most-Híd veterán politikusa.

 

Bugár szerint a kettős állampolgárság kérdésében az lett volna a normális Gyimesitől, ha saját miniszterével tárgyal, aki a törvénytervezetet beterjesztette, vagy a kormányfővel.

 

Bugár Béla. Kép: reprofoto (TA3)

 

„Velük kellett volna tárgyalnia, nem pedig Szijjártóval. Nem, neki azonnal Klus államtitkárba kellett rúgnia, mert ő nem az OLaNO-ból van. Ez sokat elárul a karakteréről”

 

– zárta Bugár, aki szerint 50 százaléknál nagyobb esélye van annak, hogy előrehozott választások lesznek az országban.

 

A műsor itt visszanézhető. A magyar téma az utolsó harmadában kerül terítékre.

 

 

 

A végére egy személyes kérés: Kérjük, támogassátok a Körképet legalább havi két euróval, hogy még több tartalmat készíthessünk nektek!

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 12 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Zoltan
2021. Már. 24. 15:51

Bugar elmebetek paranojas idiota es arulo.

Gabor
2021. Már. 24. 15:59

B B a leghitvànyabb élőlény aki a világon van ! Piszkos áruló!

Kovács Gabor
2021. Már. 24. 17:23

Bugar tűnj el fenébe. Nemzetarulo szemét köcsög. Gerinctelen mocsok. Ki kíváncsi rád. Tőled mocskosabb embert nem nagyon lehet talalni🤮

Tóbiás Ferenc
2021. Már. 24. 17:46

Ki az a Bugár Béla?

hugo
2021. Már. 24. 18:06

Kedves Korkép,ezt a Bugár nevezetú "lényt"miért nem tudják végre elfelejteni ??? Írjanak inkább a "dinókról" !!!

  Bartakovics Barnabás
  2021. ápr. 05. 21:55

  Ha tényleg távozna a politikában és nem ő mondaná meg végre, hogy mi legyen, akkor én nem foglalkoznék vele többet. De mivel ő akar még diktálni ezért kell vele foglalkozni. U.i.: ha ő fog diktálni ennek az új Szövetségnek, akkor a Szövetség sok-sok MKP-s szavazót fog veszíteni és kb. marad a parlamenten kívül. :(

   Bartakovics Barnabás
   2021. ápr. 05. 21:56

   Hopsz, politikából.

Gabor
2021. Már. 24. 18:08

A bugarnak van charaktere !

Lusmi
2021. Már. 24. 18:47

Bugár maga a CHARAKTER! Ahogy a magyarországi hazaárulók Brüsszelbe járnak árulkodni, a mi saját házi díszárulónk a szlovák médiában rúg bele a sajátjaiba. Könyörgöm zárják már be, mert közveszélyes!

Czuczor Béla
2021. Már. 24. 19:00

Bugár egy sz.... alak, eladott bennünket Solymossal és ilyen nya... dt Ábellel, akik a magyart semmibe nem nézik, ugyan olyanok mint Gyurcsányék, hányinger tőlük.

Minden szava hazugság
2021. Már. 24. 19:34

Egy vergődő véglény nyilatkozatát láthattuk és hallhattuk! Emberként milliószor megbukott, magyarként még annál is többször! P.S.: Amúgy rájuk nem vonatkozik az FFP2-es maszkviselet, vagy ez a TA3 szabadtéri stúdiója lenne...?!

Szánalmas
2021. Már. 24. 19:49

Ő mondja meg ki a normális és kinek van karaktere??? :O Ez valami vicc ugye? Bár még annak is ge©i rossz...

Márkusz
2021. Már. 24. 20:47

Ez a bugar meg letezik? Ennek, ha levego lennek, meg oxigent sem adnak, nem meg TV szereplest...

Hmmm
2021. Már. 24. 21:23

Nem elég hogy az anyós nálunk ült egész délután, még ez is. Mi jöhet még?

Attila Sz
2021. Már. 24. 21:38

Ezért mondom hogy ezt a kis naiv Forró Krisztianunkat úgy bevittek a malnasba Solymosek,mint annak a rendje!Az összes MKP-s szavazótábor szinte rongyosra beszélik a szájukat és laposra írjak az ujjaikat, hogy ezekkel a tolvaj-korrupt Bugar"nagy karakterevel "rendelkező MOST-HID-as férgekkel ne tarsuljanak és erre mi történik no mi azonnal beviszik a malnasba ezeket az amatőr MKP-s megélhetési Politikusokat Forró elnök úrral együtt! Ilyenkor nem fontos az MKP-s szavazótábor véleménye, ilyenkor nem? Most miért nem kérdeztetek meg minket kedves amatőr MKP-s országos vezetés? Ilyenkor hol van az az ócska múltkori kerdoivetek? Aztán hogy szavazzunk rátok? Ezt nagyon elkurtad Forró elnök úr!!!

Goofy
2021. Már. 24. 22:09

Vojtó, te utolsó gazember!

varga lajos
2021. Már. 25. 03:08

Ezzel a bukszavirtuózzal már néhányszor sikerül zsákutcába vinni a magyarnak hazudott értékeke, mer közbem mindig kiderült, hogy magyar érdekképviseleről csak akkor lehet gagyogni, ha bármilyen rabló tótokat jól kiszolgált ez az álmagyar gengtszer banda, mert sosem a tisztességes szlovákok mellé állt oda ez az ugatógép. Alapvető hibát köve el az, aki akár csak egyetlen pillanatra is egy asztal melé ül az ilyen emberi selejtek bármelyikével. Az ilyen párokra leadott szavazatokkal jól el lehet érni a semmit. Ez már bizonyíott ény, min az is, hogy köztünk felvidéki magyarok között is még elég ilyen vezér selejtekhez hasonló alsóbb kaegüruóiájú selejt van, akik egészen addig fogják az ilyen rovarokat támogani, míg azok a saját anyjukat nem ölik meg pár euróért, vagyis jó kis cirkuszi előadás elibe jutottunk a Szövettel!! Hát akinek a gyomra ezt "beveszi" az bizonyára valahol a vadonban volt alapképzésen

  Gerembes Karcsi
  2021. Már. 25. 12:45

  Bármi aláírás nem aláírni! Sőt ha tugyatok semmisíteni azonnal és választásokon inkább kimaradni! Miaz hogy nem lehet tiszán magyar párt? BB kivagyte valami korcs? Azonse lepődnék meg, te álruhában bújt áruló féreg meg érdemli a kötélálltali halált az biztos bojgotalni kel ezeket mert ugyan úgy vízre visznek bennünket !!!!

Fehér István
2021. Már. 25. 06:24

Bugár "rozhodujecharakter" Béla! Olvasd vissza a kommenteket, vond le végre a következtetéseket egyszer az életedben és takarodj a közéletből!

B, Gy.
2021. Már. 25. 08:34

A hidra nagyon oda kell figyelni mert Bugar szet fogja verni az uj partot. O a szlovakokban bizik akik utalnak minket. ezt mar szamtalanszor bizonyitottak ,es maga is a karpatmedencei magyar osszefogas ellen dolgozik.Egy szlovak seggnyali.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket