Dezső
  • HUF: 383.92
  • USD: 1.06
  • 15 °C
  • 21 °C

Hirdetés (X)

média

Élőben közvetíti a pápai misét a közmédia

A Duna Televízió és a Kossuth Rádió élő közvetítéssel viszi el otthonukba a Szentatya gondolatait.

Nyitókép: Northfoto

 

Szeptember 12-én, vasárnap az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus utolsó napján érkezik Magyarországra Ferenc pápa, aki a történelmi jelentőségű vallási esemény zárómiséjét celebrálja a Hősök terén. Az istentiszteletet 19 kamerával közvetíti a közmédia, amelyet a nézők élőben követhetnek 11.30-tól a Duna Televízión, valamint a Kossuth Rádióban.

 

Már több mint 75 ezren jelezték részvételi szándékukat Ferenc pápa ünnepi homíliájára és Úrangyala imádságára, amelyet 2021. szeptember 12-én, vasárnap 11.30-tól a budapesti Hősök terén tart meg az egyházfő az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus lezárásaként.

A közmédia Ferenc pápa teljes magyarországi tartózkodását végigköveti, a repülőgépe érkezésének pillanatától egészen a távozásáig. A pápai konvojt kamerás kocsi kíséri el a Szépművészeti Múzeumig, ahol a katolikus egyházfő találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel és Áder János köztársasági elnökkel, majd a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tagjaival.

 

Azok számára, akik nem tudnak a helyszínen jelen lenni, a közmédia két csatornája, a Duna Televízió és a Kossuth Rádió élő közvetítéssel viszi el otthonukba a Szentatya gondolatait. A téren a pápamobil útját 19 kamera követi majd, bemutatva a teljes szentmisét és a pápa távozásának pillanatait.

 

Kövesse élőben a pápai szentmisét – szeptember 12-én, vasárnap 11.30-tól a Duna Televízión és a Kossuth Rádión!

 

A világeseménnyel és vallással kapcsolatos adások visszanézhetők a Bizony, Isten! YouTube-csatornán.

 

hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket