Ahogy már azt jeleztük, kedden elkezdődött a Diákhálózat Gombaszögi Nyári Tábora, a hagyományokhoz híven Krasznahorkaváralján. Bloggereink, Geroj, Szótlan Szemtanú és jómagam már a helyszinen tartózkodnak a többiek  úton vannak. Ezúton küldjük szives füstjeleinket.

(némileg frissítve)

NULLADIK NAP – KEDD

Indul a mandula, buszaink, RTO Uborkával az élen este fél hétre futottak be Krasznahorkára. A blogger lábát gyilkos hangyák támadják, a közelben zivatar készül. Az út a terveknek megfelelően alakult, láttuk a Barátság Kőolajvezetéket, Csáky szülőfaluját, pár Béla-plakátot, arató kombájnokat és az egyik potenciális épülendő Ipolyhidat is. Csak Nagykürtösön akadt egy kis diszkrepancia, de a benzinkúton meg lett az is oldva és a Kossuth Rádióba élőben kapcsolták az orosz őrsjáratunkat. Táborbontás a zivatar árnyékában, a szervezők profi módon, mini-vuvuzelás bemondóból irányítják a helyzetet. Inkább kikapcsolom a leptopot, mert elázik.

Utólagos szolgálati közlemény: tudósítónk aztán már különböző okokból nem jutott Internethez, a Mandiner címlapról is egy rumbó party közepén értesült. Postagalambok meg nem voltak. A Tábor eseményeiről annak hivatalos blogján (amit végre kijavítottunk) illetve a bummon lehet olvasni. Érdemes elolvasni egy blogger és az Új Szó jegyzetírójának benyomásait is.

Amúgy meg, melliké vagy?

 hirdetes_400x285  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!