A Deutsche Telekom felveszi a versenyt a Messenger, a WhatsApp és a többi kommunikációs alkalmazással. Saját applikációt fejleszt ki, ami üzenetküldésen kívül hang- és videohívás bonylítására is alkalmas lesz. Amiben mindenképp jobbnak tűnik a Telekom szolgáltatása, hogy nem kell hozzá netelérés a vonal másik végén. Az új fejlesztést először a magyarországi és a szlovákiai piacon fogják bevezetni.

 

A Deutsche Telekom által a barcelonai MWC 2016 szakkiállításon bemutatott Immmr a vállalat szerint egyesíti a hagyományos mobiltelefonálást az internetalapú telefonálás előnyeivel. Az Immmr lehetővé teszi egyetlen mobilszám használatát bármilyen készülékről: a szolgáltatás révén a mobiltelefonszámok virtuálissá válnak, ami azt jelenti, hogy többé nem tartoznak egy meghatározott készülékhez vagy SIM-kártyához, hanem egyes embereket azonosítanak – írta a HVG.hu.

 

Az új szolgáltatás várhatóan az év második felben lesz elérhető, iPhonokra és Androidos eszközökre ingyenesen lehet majd letölteni. Egyébként számítógépről is lehet majd használni az alkalmazást.

 

 hirdetes_300x300  

A Deutsche Telekom szerint az teszi különlegessé az új szolgáltatást, hogy integrálja a netalapú és a hagyományos hálózatot, és az Immmr mindig azt a technológiát használja, amelynek éppen jobb a lefedettsége. Így ha rajta keresztül telefonálunk, ingyenesen beszélhetünk majd azokkal a mobil vagy vezetékes telefonszámokkal is, amelyeknek éppen nincs internetes lefedettségük.

 

HVG.HU

Nyitókép: winfuture.de

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!