Adalbert
  • HUF: 363.46
  • USD: 1.16
  • 11 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

Mindennapjaink

Egy lány, aki már három terrortámadást élt túl Európában

Az ausztrál Juliát minden bizonnyal védik az őrangyalai, ugyanis európai útjai során Barcelonában már harmadszor élt át terrortámadást, és mindháromszor megmenekült.

 

A 26 esztendős Julia Monaco éppen Barcelonában nyaralt, amikor csütörtökön a La Ramblán furgon hajtott a tömegbe. Julia éppen a közeli bevásárlóközpontban volt.

 

Észrevette, hogy a bolt előtt hirtelen zúgolódni és áramlani kezdett a tömeg, ezért messzebbre menekült a kirakat üvegjétől attól tartva, hogy betörik. A többiekkel együtt egészen addig a padlón feküdt, amíg a rendőrök kivitték őket az üzletből.

 

Valami történik Barcelonában. Az Urban Outfittersben vagyok. Az emberek futnak és kiabálnak” – írta a közösségi oldalán.

 

A bevásárlóközpontban rekedt rémült emberekhez csupán hírfoszlányok jutottak el arról, hogy valójában mi is történt.

 

Ellentétes információkat kapunk. A furgon minden bizonnyal az emberek közé hajtott, majd lövéseket lehetett hallani. Még mindig az üzletben fekszem a padlón” – írta Julia a Twitteren, majd pár órával később azt is közölte, hogy biztonságban van egy hotelben.

 

London, Párizs, Barcelona

 

Julia a harmadik terrortámadást élte túl. Június elején éppen a londoni metróban volt, amikor megállították őt a rendőrök azután, hogy a Westminster hídon egy furgon a tömegbe hajtott, majd néhány embert megkéseltek a támadók.

 

Franciaországban pedig éppen akkor tartózkodott, amikor egy terrorista kalapáccsal támadt a rendőrökre a párizsi Notre-Dame előtt. Egészen addig a katedrális kellett várnia, amíg a rendőrök át nem kutatták a turistákat a támadó bűntársát keresve.

 

Csütörtökön Barcelona szívében tömegbe hajtott egy furgon. 13 ember meghalt, mintegy százan pedig megsérültek. A furgon sofőrje elmenekült, de négy gyanúsítottat sikerült a rendőrségnek letartóztatnia.

 

Forrás: aktuality.sk/Daily Mail

Nyitókép: Julia Monaco/LinkedIn

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket