Az ausztrál Juliát minden bizonnyal védik az őrangyalai, ugyanis európai útjai során Barcelonában már harmadszor élt át terrortámadást, és mindháromszor megmenekült.

 

A 26 esztendős Julia Monaco éppen Barcelonában nyaralt, amikor csütörtökön a La Ramblán furgon hajtott a tömegbe. Julia éppen a közeli bevásárlóközpontban volt.

 

Észrevette, hogy a bolt előtt hirtelen zúgolódni és áramlani kezdett a tömeg, ezért messzebbre menekült a kirakat üvegjétől attól tartva, hogy betörik. A többiekkel együtt egészen addig a padlón feküdt, amíg a rendőrök kivitték őket az üzletből.

 

 hirdetes_400x285  

Valami történik Barcelonában. Az Urban Outfittersben vagyok. Az emberek futnak és kiabálnak” – írta a közösségi oldalán.

 

A bevásárlóközpontban rekedt rémült emberekhez csupán hírfoszlányok jutottak el arról, hogy valójában mi is történt.

 

Ellentétes információkat kapunk. A furgon minden bizonnyal az emberek közé hajtott, majd lövéseket lehetett hallani. Még mindig az üzletben fekszem a padlón” – írta Julia a Twitteren, majd pár órával később azt is közölte, hogy biztonságban van egy hotelben.

 

London, Párizs, Barcelona

 

Julia a harmadik terrortámadást élte túl. Június elején éppen a londoni metróban volt, amikor megállították őt a rendőrök azután, hogy a Westminster hídon egy furgon a tömegbe hajtott, majd néhány embert megkéseltek a támadók.

 

Franciaországban pedig éppen akkor tartózkodott, amikor egy terrorista kalapáccsal támadt a rendőrökre a párizsi Notre-Dame előtt. Egészen addig a katedrális kellett várnia, amíg a rendőrök át nem kutatták a turistákat a támadó bűntársát keresve.

 

Csütörtökön Barcelona szívében tömegbe hajtott egy furgon. 13 ember meghalt, mintegy százan pedig megsérültek. A furgon sofőrje elmenekült, de négy gyanúsítottat sikerült a rendőrségnek letartóztatnia.

 

Forrás: aktuality.sk/Daily Mail

Nyitókép: Julia Monaco/LinkedIn

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!