A nyári kirándulások nem mindig úgy végződnek, ahogyan azt az ember hetekkel az indulás előtt megálmodja. Gyakran megesik, hogy valaki elveszíti a csomagját, a hőségben napszúrást kap, esetleg a bélparaziták okoznak kellemetlenséget.

 

Az utazási irodák nyaranta rengeteg panaszt, észrevételt és megjegyzést kapnak, amelyek közül némelyik valóban jogos, némelyik viszont a bizarrnál is bizarrabb. A TREND.sk arról kérdezte az utazási irodákat, hogy melyek voltak azok a panaszok, amelyeken a legjobban szórakoztak. Íme, a válogatás:

 

* A hotelszoba ajtaján forró volt a kilincs a napsütéstől, ami könnyen okozhatott volna égési sérüléseket és súlyos egészségügyi bántalmakat.

 

 hirdetes_810x300  

* Egy hölgy arra panaszkodott, hogy az utazási irodában nem figyelmeztették őt arra, hogy Párizsban decemberben tél van. Ő ugyanis nyári öltözetben indult útnak. Egy másik hölgy azt rótta fel az utazási irodának, hogy nem hívták fel a figyelmét arra, hogy a Balatonban fürödni is lehet.

 

* Egy elégedetlen ügyfél a montenegrói nyaralás első napján sértetten távozott a hotelből, mert az all inclusive ellátás jeleként karkötőt tettek a kezére. Elmondása szerint az egész a zsidók megbélyegzéséhez hasonlított. A hölgy egy magánszállásra költözött, ahol az étkezés nem volt biztosítva, az utazási irodától pedig visszakövetelte a pénzt az all inclusive-os hotelért.

 

* Az idegenvezető öreg volt és csúnya, ami állítólag jócskán rontotta az egész kirándulás varázsán.

 

* Az olaszországi üdülés során nem lehetett egyetlen szlovákiai tévécsatornát sem fogni.

 

* Szemrehányást tettek az utazási iroda egyik alkalmazottjának azért, mert nem válaszolt készségesen arra a kérdésre, hogy a nyaraláson lesznek-e szép, fiatal lányok.

 

* Egy turisztikai üdülés során nem számoltak a magas dombokkal, ezért utólagosan árengedményt követeltek.

 

* Egy férfi azért panaszkodott, mert rögtön a reptéren összeveszett a feleségével, és másnap, a pszichikai feszültség hatására kijött a herpesze, ami nemcsak fizikai, de pszichikai fájdalmat is okozott neki.

 

* Egy ötcsillagos, all inclusive egyiptomi hotelt megjárt ügyfél az ennivalóra panaszkodott. Elmondása szerint, ha nem vitt volna magával Tatrankyt, akkor a gyerekek éheztek volna.

 

* Az üdülők all inclusive ellátást foglaltak Törökországba. Két nap után elmentek körülnézni a városba. Megálltak egy cukrászdában, ahol süteményt és vizet rendeltek. Az édesség elfogyasztása után nagy nyugalommal felkeltek, majd kisétáltak az utcára. Abban a pillanatban a pincér a nyomukba eredet azzal a felkiáltással, hogy „Hé, elfelejtettetek fizetni!“. A meglepett turisták pedig azzal védekeztek, hogy: „Nekünk all inclusive ellátásunk van!“.

 

eTrend.sk/Körkép.sk

Nyitókép: iStockphoto

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!