Nyitókép forrása: dobrenoviny.sk

 

Bugár Béla most-hidas pártelnök a HN-nek nilatkozott a kórházak állapotáról. A téma nagy figyelemnek örvend az elmúlt napokban, elsősorban a nyitrai kórház műhiba-botrányai és a kórházi termek siralmas állapotáról készült fotók miatt. Ezzel azonban még nincs vége a sornak, újabban botrányos minőségű kórházi kosztokról osztanak meg fotókat a betegeket a közösségi oldalakon. A Most-Híd elnöke szerint az egészségügyi intézmények vezetői a felelősek.

 

„Ha valaki kórházat vezet, hogyan engedheti meg, hogy omladozzon a vakolat, repedések és penész legyen falakon?”

 

tette fel a kérdés Bugár, hozzátéve, hogy ha a kórházak vezetői nem tudnak gondoskodni a saját intézményükről, akkor „holnap már nincs ott helyük”.

 

 hirdetes_300x300  

Penészesek a kórházak – A diákok fotókat vittek róla Pellegrininek

 

A Most-Híd vezetője szerit nem az állam a hibás a kórházi körülményekért, legfeljebb annyiban vétkes, hogy a jelenleginél több hivatali ellenőrzésre lenne szükség.

 

A kórház nem étterem. De ez azért botrányos..!

 

Közben a Facebookon sorra jelennek meg a botrányos kinézetű kórházi ételekről készített fotók, amelyeket több ezren osztanak tovább felháborodásukban. Az egyik legbeszédesebb az alábbi fotó, ami a túrócszentmártoni kórház uzsonnájáról készült. (A bejegyzést először szintén a HN szúrta ki).

 

 

A fenti bejegyzés alatt néhány óra alatt több száz kommentet írtak a felhasználók. Volt olyan is, aki szerint inkább örüljön az ember, hogy egyáltalán kap valamit enni. Valaki az ilyen véleményekre reagálva azt írta, hogy a kommentekből mintha az látszana, hogy a „szlovákok már a sz…rral is megelégszenek”, ő személy szerint az ilyen uzsonnát kivágná az ablakon.

 

Volt, aki szerint a börtönben is tisztességesebb a koszt a fentinél, és valaki azt is írta, hogy Árvanádasdon még ennél is rosszabb a helyzet.

 

Mások komment helyett inkább maguk is lefotózták és megosztották az aznapi kosztjukat. Van közte ilyen is, olyan is…

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.