Nyitókép: facebook/Kowalsky meg a Vega

 

Vasárnap délután szalagkorlátnak ütközött a Kowalsky meg a Vega zenekart szállító kisbusz az M3-as autópálya miskolci kivezető szakaszán. A hírről a zenekar facebook-oldalán osztottak meg információkat.

 

A rendőrségi beszámoló szerint

 

Eddig tisztázatlan körülmények között egy autó szalagkorlátnak ütközött az M3-as autópálya Budapestről kifelé vezető oldalán 2019. június 9-én 13 óra 50 perckor. A balesetben az elsődleges információk alapján egy személy megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a forgalom két sávon halad, torlódásra kell számítani.

 

 hirdetes_810x300  

A zenekar épp Miskolcra tartott egy esti koncertre, mikor a baleset történt.

 

Brutális borulásunk következményeit láthatjátok az M3 Miskolci kivezetőjének közelében. Csak azért írunk, hogy mindenki megnyugodhasson:a csodával határos módon SENKI NEM SÉRÜLT MEG!!!!!

 

írják facebook-oldalukon, ahol azt is kiemelték, hogy azon dolgoznak, hogy az esti koncertet meg tudják tartani.

 

Azon dolgozunk, hogy az esti koncert MISKOLCON meg legyen tartva! Szóval minden tekintetben meg szeretnénk nyugtatni mindenkit: a balesetet elszenvedők MINDANNYIAN JÓL vannak, és LESZ este KONCERT !!!!

 

zárta a zenekar.

 

A balesetről két fotót is közzétettek. A fotókon jól látható, hogy az autó a tetején áll, zenekari kellékeik pedig az útra szóródtak.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.