Nyitókép: Komjáthy Lóránt

 

Augusztus 24-én immár 6. alkalommal került megrendezésre a csicsói „Szőlősben” az a borfesztivál, melyet néhány vállalkozó kedvű fiatalember indított útjára, hogy közelebb hozzák egymáshoz a generációkat.

 

Az ötletet a napjainkban tapasztalható érdektelenség és a valós beszélgetés hiánya adta. A rendezvényt szervező baráti kör úgy véli, nem szánunk elég időt arra, hogy eszmét cseréljünk, hogy fiatalok és idősek egy asztalhoz ülve egyszerűen csak beszélgessenek és közben jól érezzék magukat. Ehhez kínált idén is megfelelő hangulatot és teret a csicsói szőlős.

 

A rendezvényen nevéből adódóan is nagy szerepet kaptak a finom borok, emellett ínycsiklandozó falatok is várták a klasszikus értelemben vett civilizációtól kissé félreeső területen az érdeklődőket. A BorNap évről évre nagyobb figyelemnek örvend, kicsik és nagyok, fiatalok és idősek is izgatottan várják, és készülődnek az eseményre, így minden adott egy jó hangulatú, kellemes, családias délutánhoz.

 hirdetes_810x300  

 

A szervezőknek pedig nem is kell talán nagyobb elismerés annál, hogy minden kilátogató egy ígérettel tért haza: Jövőre ugyanekkor, ugyanitt!

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.