Nyitókép: SME/Jozef Jakubčo

 

Szlovákia polgárainak még két hetünk maradt arra, hogy egészségügyi biztosítót váltsanak. Biztosítóváltás esetén szeptember 30-ig van idő a kérvény benyújtására.

 

Az egészségügyi biztosítók elmondása szerint a tavalyihoz képest idén több jelentkezési lapot tartanak nyilván. A három szlovákiai egészségügyi biztosító most is több újdonságot kínál az átlépést fontolgató ügyfeleknek.

 

 hirdetes_810x300  

 „Az Általános Egészségügyi Biztosító (VšZP) előnyeinek koncepciója van, ugyanis azokra a leggyakoribb betegségekre koncentrál, amiket meg lehet előzni. Az Általános Egészségügyi Biztosító előnyei felelősségvállalásra késztetik az ügyfelet. Felfedjük a halálos betegségek veszélyeit, komplex módon védjük a nők egészségét, harcolunk a civilizációs betegségek ellen, védjük a gyermekeket az elhízástól, hozzájárulunk a gyermekek szájhigiénájához, védelmet biztosítunk a fertőző betegségek ellen, továbbá támogatjuk az egészséges életstílust“

 

– mondta az állami egészségbiztosító szóvivője, Slávka Gáborová.

 

A Dôvera magán egészségügyi biztosító állítása szerint egész évben harcol az ügyfeleiért.

 

„Mindezt első osztályú szolgáltatásokkal és hasznos előnyökkel csináljuk. Családi egészségügyi biztosító vagyunk, ezért egész évben azon igyekszünk, hogy a szülők az újszülötteiket nálunk biztosítsák be, és legyen mit kínálnunk nekik egész életük során, egészségben és betegségben egyaránt“

 

– kommentálta Matej Štepianský a Dôvera PR specialistája.

 

A Dôveránál mindegyik újszülött 50 euró értékű BabyBoxot kap. Emellett a fogorvosi vizsgálathoz és a szájhigiénához évente 100 euróval fog hozzájárulni. Az ügyfelek legkedveltebb előnyei közé tartozik, hogy a gyógyszerek után fizetett összegeket a gyermekeknek (18 éves korig), az anyukáknak és az apukáknak 200 euróig visszafizetik.

 

Az Uninon Egészségügyi Biztosító alapelve az igazságosság.

 

„Mi nem teszünk különbséget aközött, hogy az ügyfelünk két hónapja vagy három éve van nálunk. Mindenkinek ugyanolyan szolgáltatást kínálunk tekintet nélkül a biztosítás hosszára, az ügyfél társadalmi státusára, illetve a biztosítási díj magasságára“.

 

A biztosítóváltás 2020. január 1-től lesz érvényes.

 

Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!