Mihály
  • HUF: 366.09
  • USD: 1.17
  • 12 °C
  • 16 °C

Hirdetés (X)

Mindennapjaink

Tavaly a legtöbb hazai polgár Törökországban és Egyiptomban üdült

A legdrágább kirándulás helyszínére és árára is fény derült.

Nyitókép: sntravel.co.uk

 

Tavaly a legtöbb szlovákiai polgár Törökországot és Egyiptomot választotta úti céljául. A harmadik helyen Görögország végzett.

 

Az Invia utazási iroda statisztikái szerint az üdülni vágyó polgárok szívesen engedik meg maguknak az ötcsillagos szállodákat all inclusive szolgáltatással és kényelmes légi közlekedéssel. A tavalyi legdrágább kirándulás 51 ezer euróba került a Dominikai Köztársaságra.

 

Az Invia szerint a szlovákiai lakosok 27%-a tavaly Törökországban üdült. Ezután következett Egyiptom, amit a turisták 20%-a választott. Az Invia utazási iroda szóvivője szerint tavaly egy törökországi kirándulás átlagos ára 700 euró körül mozgott, míg az egyiptomi üdülés egy fő részére megközelítőleg 577 euróba került.

 

A szóvivő szerint egyre nagyobb népszerűségnek örvend a nyári nyaralások év eleji megvásárlása, de a klasszikus kirándulásvásárlási időpontnak még mindig a június, július és az augusztus számít. A hazai polgárok leggyakrabban nyolc napra utaznak, ezt a tartózkodási időt a kirándulók 57%-a választotta.

 

Webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket