Nyitókép: Tények/TV2

 

Szilágyi István meggyilkolása után hallani sem akar a költözésről özvegye. Jolika visszament a házba, miután a rendőrök befejezték a helyszínelést.

 

Az özvegy kissé zavartan nyilatkozott a férjét feltételezhetően megölő fiáról:

 

 hirdetes_400x285  

 „Dehogy haragszom, miért haragudnék… Különben nagyon rendes a Péter, takarított meg gondoskodott… nem tudom, szerintem egy kicsit megkattant a Péter, mert előtte a saját fejét verte be ide”

 

– mutat az ágy szélére Jolika, aki a Tényeknek azt is elmondta, hogy fia sokszor arról képzelgett, hogy az FBI ott van az utcasarkon, arra várnak, hogy elmenjen otthonról. A 49 éves férfi a ház falait összefirkálta, hol érthetetlen feljegyzésekkel, hol értelmezhetőkkel.

 

Letartóztatták a színészgyilkosság gyanúsítottját

 

A környékbeliek szerint az vezetett a gyilkossághoz, hogy a szülők mindent elnéztek a gyereknek. Egyszer például felgyújtotta az udvart, de szülei megvédték, ezért nem vitték el a rendőrök. A férfi szülei gyógyszereit is beszedte, amik felerősíthették a képzelgéseit.

 

Szilágyi Istvánt a Győri Nemzeti Színház saját halottjának tekinti. Szerdán megemlékezést tartanak a tiszteletére, és a színház a temetés költségeibe is beszáll majd.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.