Nyitókép: körkép.sk/kpa

 

A koronavírusjárvány árnyékában nem egyszerű manapság rendezvényeket szervezni, de azért a Nagykürtösi járásban sem állt meg teljesen az élet. Íme a hétvégi kínálat!

 

Augusztus 15., Kóvár

 

 hirdetes_400x285  

Családi nap

 

Augusztus 16., Ipolynyék

 

Vendégség Ipolynyéken

 

A korona vírus miatt idén elmarad a szüreti fesztivál, viszont a helyi lakosság, főleg a gyerekek számára szeretnénk egy kis kikapcsolódást, szórakozást biztosítani így a nyári szünet vége felé. Ezért a vasárnapi vendégség (2020. 08. 16.) alkalmából készülünk pár programmal.
11:00-kor kezdődik az ünnepi szentmise, melyet egy koszorúzás követ a Szent István szobornál.
15:00-kor kezdődnek a focipályán a programok. Többek között lesz ugrálóvár, légpuska lövészet, íjàszat, játékok és a tűzoltók is készülnek valamivel a gyerekek számára. ?
17:00-kor az ipolynyéki focicsapat Nagykürtössel méri össze az erejét.
Szeretettel várunk mindenkit!

 

Augusztus 30., Csáb

 

A CSEMADOK – Csábi Alapszervezet túrát szervez gyerekeknek, családoknak 2020. augusztus 30-án, vasárnap délután 15.00 órától.

Túravezetőnk bemutatja a helyi Tanösvényt, valamint szalonnasütésre is sor kerül a Homokbányánál. Sütnivalót és innivalót mindenki hozzon magával.

Ajánlott 4 éves kor felett. Indulás a volt Motorest parkolójából. Mindenki öltözzön az időjárásnak megfelelően. Eső esetén a túra elmarad.

 

Körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!