Mindennapjaink

Példát statuált a Betyársereg a magyar zászlót a Dunába hajító két fiatallal

Fél nap sem kellett az elkövetők megtalálására, akik a kamerák előtt kértek bocsánatot

Nyitókép: reprofoto

 

Pár napja történt az azóta a jobbközép magyar sajtót bejárt felháborító eset, hogy két fiatal a Lánchídra kirakott nemzeti zászlók egyikét levette, majd a Dunába hajította.

 

Cselekedetüket  ráadásul videóra is vették, melyet végül a Vadhajtások.hu közölt.

 

Ezt követően, látva a nagy felháborodást a nyilvánosság körében az elkövetők kéréssel fordultak a portálhoz, hogy távolítsa el a felvételt, aminek az természetesen nem tett eleget.

 

Mi több, a két fiatal kilétét is felfedték, közzétéve közösségi oldalukat is. Mint írták, az ilyen elkövetőket nem illetik meg a személyiségi jogok. Emellett egy magánszemély a rendőrséghez is fordult garázdaság vádjával, a rendőrség pedig azóta meg is kezdte a nyomozást nemzeti jelképek megsértése miatt.

 

A történet azonban itt nem ér véget, épp ellenkezőleg. További érdekes fordulatot vett.

 

A Vadhajtások.hu tájékoztatása szerint a Betyársereg fél nap alatt megtalálta a két elkövetőt, akiket személyesen felkerestek, lehetőséget adva nekik a bocsánatkérésre. Mindezt példát statuálva videóra is vették és közzétették, óva intve mindenkit a hasonló cselekedetektől.

 

A két elkövető a videóban elmondta, hogy alkoholos befolyásoltság hatására cselekedtek, amit azóta már mélyen megbántak.

 

A Betyársereg akciójáról készült felvétel ITT megtekinthető.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 19 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Fehér István
2020. aug. 25. 06:34

... és adjanak hálát az Istennek, hogy sértetlen fizimiskával megúszták! Egyébként meg hol is van a rendőrség? Novák Elődnek feltúrták még a lakását is a gyerekei előtt és perceken belül ott volt a rendőrség, és rabosították, pedig csak azt tette, amit kell a szivárványos rongy kapcsán!

Márkusz
2020. aug. 25. 16:48

Ez egy beteg "fordított" világ, de legalább élőben nézhetjük a nyugati civilizációk pusztulását... szomorú de elkerülhetetlen, ha csak valami csoda nem történik és a normalitáspártiak kezükbe nem veszik az irányítást... Asorosgyuribácsiék jól kitervelték az idáig vezető folyamatokat, el kell ismerni :-/

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket