Nyitókép forrása: korona.gov.sk

 

Szlovákiában hétfőn 175-tel nőtt a tesztekkel igazolt koronavírus-fertőzöttek száma. A laborok 2664 tesztet végeztek el. A felgyógyultak száma 97 fővel emelkedett.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfőn este megerősítették, hogy negyvenre nőtt a koronavírus-járvány halálos áldozatinak száma.

 

Az országban jelenleg 3223 aktív esetet tartanak nyilván. Az elmúlt nap 19-cel 140-re nőtt a kórházban ápoltak száma. Közülük 115 esetben teszt is igazolta a vírus jelenlétét. Intenzív ellátásra 10 beteg szorul, nyolc személy van lélegeztetőgépen.

 hirdetes_300x300  

 

A legtöbb új fertőzöttet Pozsonyban (26), a Rózsahegyi járásban (20), a Nagyszombati járásban (20) és a Trencséni járásban (15) vették nyilvántartásba.

 

A magyarlakta régiók közül a Nyitrai járásban 7-tel, a Dunaszerdahelyi, Nagymihályi járásban 3-3 fővel nőtt a fertőzöttek száma hétfőn. Jelenleg Pozsony, a Nyitrai, a Losonci és  a Nagymihályi járások tartoznak a vörös kockázati besorolású járások közé, narancssárga besorolással rendelkezik a Szenci, a Galántai, a Dunaszerdahelyi és a Nagykürtösi járás.

 

Forrás: korona.gov.sk

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!