Nyitókép: financievpohode.sk

 

Szeptember végéig mindhárom egészségbiztosító fiókjaiban meghosszabbított nyitva tartással várják az ügyfeleket. Ennek oka az egészségbiztosító-váltással kapcsolatos kampány.

 

Azoknak a szlovákiai polgároknak, akik egészségbiztosítót szeretnének váltani, három napjuk maradt a biztosítóváltás kérvényezésére. Az egészségbiztosító-váltást legkésőbb szeptember 30-án, szerdán kérhetik.

 

 hirdetes_810x300  

Az Általános Egészségbiztosító (VšZP) szóvivőjének tájékoztatása szerint hétfőnként és szerdánként az egészségbiztosító 60 kapcsolattartó pontján 17.00 óráig dolgoznak. A hivatali órák részletes áttekintését az állami egészségbiztosító honlapján lehet megtekinteni.

 

Az Általános Egészségbiztosító telefonos ügyfélszolgálatának (Call centrum) hivatali óráit is meghosszabbították, szerdán ugyanis 21.00 óráig fogadja az ügyfelek hívását. A szolgálati időn kívül a hét minden napján 24 órán keresztül elérhető a telefonos ügyfélszolgálat üzenetrögzítője.

 

Amennyiben valaki biztosítót szeretne váltani, a telefonos ügyfélszolgálat munkatársai kitöltik az ügyfél helyett az online jelentkezési lapot, amit aztán kézbesítenek neki, hogy alá tudja írni.

 

A Dôvera egészségbiztosító szóvivőjének elmondása szerint a telefonos ügyfélszolgálatuk hétfőn és kedden 19.00 óráig lesz elérhető. Az utolsó szeptemberi napokon a szokásosnál tovább lesznek nyitva a fiókjaik. Az egyes fiókok meghosszabbított nyitvatartási ideje a Dôvera weboldalán érhető el.

 

Az Union egészségbiztosító szintén megerősítette a nyitvatartási idejük meghosszabbítását, szerdán 20.00 óráig várják azokat az ügyfeleket, akik egészségbiztosítót szeretnének váltani.

 

A biztosítóváltást szeptember 30-ig lehet kérvényezni, az egészségbiztosító-váltás pedig 2021. január 1-jétől lép érvénybe.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!