Vilma
  • HUF: 358.96
  • USD: 1.21
  • 7 °C
  • 13 °C
Mindennapjaink

Szlovákiában és Magyarországon is elindul a Facebook Társkereső szolgáltatása

A Társkereső algoritmusa sosem kínálja fel automatikusan a facebookos ismerősöket potenciális partnerként

Nyitókép: mandiner.hu

 

A Facebook tavaly szeptemberben húsz országban, köztük az Egyesült Államokban indította el az új társkereső szolgáltatást Facebook Dating néven, amelyet most több más országhoz hasonlóan Magyarországon és Szlovákiában is bevezet.

 

A media1.hu beszámolója szerint a Facebook Társkereső egy különálló szolgáltatás a Facebook applikáción belül, amelynek használatához külön fel kell iratkoznia, és saját profilt kell létrehoznia a felhasználóknak, ez azonban okostelefonról néhány pillanat alatt elvégezhető. Az elmúlt több mint egy évben a Facebook Társkeresőn már több mint 1,5 milliárd alkalommal léptek párba a felhasználók.

 

Az új szolgáltatást fokozatosan aktiválják majd a felhasználók iOS-es és androidos telefonjain futó Facebook alkalmazásban is. Fontos, hogy a Társkereső algoritmusa sosem kínálja fel automatikusan a facebookos ismerősöket potenciális partnerként, és használói sem a hírfolyamban, sem másutt nem kapnak értesítést arról, ha egy ismerősük profilt hozott létre a Társkeresőn.

 

media1.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Gerembes Karcsi
2020. okt. 23. 12:43

Ezis egy olyan fos mint a Facebook mikor még fent voltam jotek a cigány felkérések ismerem kölyök kora óta iskolázasa nulla de kint van hogy a Anglia egyik másik iskolájába tanult pont nekik találtak ki a Facebookot és az a sok magamutatos kurvák és meghitt családok közben meg a messengere csalnak egymást és a többi meg irigykedve forral terveket hogy masoknak kerezbe tegyen ez kellet nekünk már csak a sok magamutatos degenerált gázkamraszokevények

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket