Nyitókép: reprofoto

 

Boris Kollár (Sme rodina) házelnök több mint egy hete szenvedett súlyos autóbalesetet Pozsonyban, minek következtében eltört egy nyakcsigolyája. Kollárt jelenleg is kórházban ápolják, itt készítettek róla egy videót, amit aztán megosztottak pártja közösségi oldalán is, hogy „reagáljon a különféle szóbeszédekre”.

 

A házelnök állítása szerint a baleset épp akkor történt, mikor úton volt fia dolgaiért, akiről ő gondoskodott épp. Mint mondta, a „kis Artúr” iskolatáskájáért ment, hogy aztán tőle mehessen iskolába.

 

„Erre érvényes a kivétel” – célzott arra, hogy a kijárási tilalom alatt a megosztott gyermek-felügyelet miatti mozgást engedélyezték, így nem szegte meg az érvényben lévő szabályokat.

 

 hirdetes_810x300  

A folytatásban Kollár elmondta, hogy hazafelé felvette egy barátnőjét, aki telefonbeszélgetésük során megkérdezte tőle, nem vinné-e el a gyógyszertárba, ahonnan majd taxival hazamegy. Kollár nem utasította el a hivatkozott barátnő kérését, aki egyébként a Miss Universe Slovakia egykori döntőse és a balesetben szintén súlyos sérüléseket szenvedett.

 

A házelnök köszönetet mondott testőreinek, azoknak, akik a baleset után segítségére siettek, valamint Šimko professzornak és csapatának, amiért „visszahozták a sírásó lapátjáról”.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!