Albin
  • HUF: 362.26
  • USD: 1.21
  • 1 °C
  • 13 °C
Mindennapjaink

Robert Fico a Dominikai Köztársaságban élvezi az életet

A Nový Čas egyik szemfüles olvasója kapta lencsevégre, amikor az egyik élelmiszerboltban vásárolgatott Punta Canán.

Nyitókép: Nový Čas

 

Fehér homokos tengerpart és korallzátonyok. Ezekben a napokban ezeket a kiváltságokat élvezi a Smer-SD elnöke, Robert Fico a Dominikai Köztársaságban.

 

Annak ellenére, hogy a közösségi oldalakon elegáns zakóban kommentálja a politikai történéseket, a Nový Čas információi szerint Fico éppen Punta Canán élvezi az életet.

 

A Nový Čas egyik olvasója egy olyan fotót küldött a szerkesztőségbe, amelyen Robert Fico éppen a helyi élelmiszerboltban vásárol. A kosarában szalvéta, papírtányérok és grillezéshez használatos eszközök vannak. Fico tartózkodóan áll a sorban nyári outfitben és textilből készült szájmaszkban.

 

Fotó: Nový Čas

 

Az olvasó szerint Fico a barátnőjével és a volt pénzügyminiszterrel tartózkodik Punta Canán. A Nový Čas telefonon próbált kapcsolatba lépni Ladislav Kamenickýval, akinek a telefonja ugyan kicsengett, de nem vette fel.

 

Fotó: Nový Čas

 

A Smer-SD szóvivője nem akart válaszolni arra a kérdésre, hogy a pártelnök a Dominikai Köztársaságban tartózkodik-e.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 22 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Öcsi
2020. dec. 30. 21:17

Megengedheti szétrabolta az országot mint minden politikus.

Édes Erdély
2020. dec. 31. 10:28

A Dominikai Köztársaságban található a magyar Végh Bertalan (Bartolome Vegh) szalézi szerzetes sírja. A Fico gyerek esetleg az ő sírját akarja meglátogatni?

Kakadu
2020. dec. 31. 11:26

Rá nem vonatkozik a kijárási tilalom? És a Nový Čas olvasójára sem? Vagy a Dominikai köztársaságban is olvassák az otthoniak a Nový Čast?

Zsazsa
2021. jan. 01. 11:19

Az országban az emberek minimálbért dolgoznak,vannak akik éheznek ezek a "jótevők"még élvezik az életüket!Ég a valaga alatt a tűz,lehet ezért ment el melegebb éghajlatra,hogy szokja a hőséget,hiszen mindenki oda küldi őket,a melegebb éghajlatra,azaz a p.....na!!!!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket