Mindennapjaink

Hunčík Péter munkát keres: Ideje pszichoteszt alá vetni a politikusokat, állítja

Ellenkező esetben Hunčík szerint a demokrácia úgy, ahogy jelenleg ismerjük, nem biztos, hogy túlél.

Nyitókép: youtube

A Most-Híd megalakításának egyik ötletgazdája szerint a nagypolitikába igyekvő személyeket pszichoteszt alá kellene vetni.

 

Az aktuality.sk reggeli podcast adásának nyilatkozó csallóközi pszichiáter szerint, ha az autóbuszvezetőknek, tűzoltóknak, rendőröknek pszichológiai vizsgálatot kell teljesíteniük, ideje, hogy a nagypolitikába igyekvő személyek elméjét is megvizsgálják. Ellenkező esetben Hunčík szerint a demokrácia úgy, ahogy jelenleg ismerjük, nem biztos, hogy túlél.

 

Hunčík javaslata természetesen leginkább számára lenne kifizetődő, hiszen pszichiátriai rendelője garantáltan új megrendelésekhez jutna.

 

Elképzelését azzal indokolta, hogy a társadalomban növekszik az információs káosz, az igazság és annak közösségi terjesztése úgy, ahogy azt eddig ismertük, kezd szétesni, nincs bizalom a leírt vagy kimondott tények iránt.

 

Hunčík, aki a Most-Híd megalakulása előtt a „mindegy, milyen nemzetiségű a pék, csak jó kenyeret süssön”, vagy a „nem az orvos nemzetisége fontos, hanem hogy gyógyítani tudjon” koncepciójával korábban már súlyos károkat okozott a felvidéki magyarság önbecsülésében, mely egyre kevésbé ragaszkodik a megmaradását, gyarapodását garantáló értékekhez, ismét hallatott magáról.

 

Kérdés, mennyiben tud Hunčík megoldást kínálni bármilyen formában is a társadalom problémáira, ha az azóta csődbe jutott vegyespárti koncepcióval a felvidéki magyarságra nézve is súlyos károkat okozott.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 20 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Ĺópici Gáspár
2021. jan. 11. 20:04

Drága dilidoki, Aki a Most - (már csak rozoga ponton)Híd megálmodója, ő legyen az első! Nem orvos, páciesn, megérdemli! Ha kell, a zubbonyra összedobunk egy kis szponzorit... vagy tévedek?

musztafa ibrahim
2021. jan. 11. 22:36

Ne vicceljetek, Péter csak a prémiérre gondolt, kinek idióta a minisztere.

Bendegúz Ábrahám
2021. jan. 16. 02:46

Aki keres az talál..

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket