Tesztelési pontok a hétvégén Losoncon és Füleken - Körkép.sk

Hirdetés (X)

Mindennapjaink

Tesztelési pontok a hétvégén Losoncon és Füleken

A legtöbb helyen előzetes regisztrációra van szükség a tesztelésen való részvételhez

Nyitókép: Puntigán József

 

Mint azt korábban a Körképen is jeleztük, Losoncon a hétvégén 15 tesztelési helyszínt alakítanak ki. Ennek részleteit a Városi Hivatal hivatalos honlapján csütörtökön kora délután tették közzé, beleértve az előzetes regisztráció lehetőségét is. Eszerint a tesztelés Losoncon szombaton és vasárnap reggel 8.00 órától este 20.00 óráig fog tartani, két szünettel (12:00 – 12:45 és 17:00 – 17:45). Az utolsó mintavétel minden helyszínen este 19:44 órakor lesz.

 

Tesztelési helyszínek Losoncon. Forrás: Losonc város FB oldala

A losonci Egészségügyi Középiskolába (Stredná  zdravotnícká škola, Ulica F. Lehára 2A), regisztráció nélkül is lehet menni, a többi helyszínen szükséges és ajánlott a regisztráció.

 

A regisztráció egyszerű, csak néhány percet igényel:

SJE Nyílt nap
  1. Be kell lépni a város honlapjára: www.lucenec.sk
  2. Itt rá kell kattintani az „online rezervácia” képre
  3. Ki kell választani a helyszínt és időpontot
  4. Megadni a személyi adatokat (név, e-mail, mobil telefonszám). Azok, akik nem rendelkeznek e-mail címmel a testovanie@lucenec.sk címet adják meg.
  5. Ezek megadása után meg kell erősíteni az általános kereskedelmi feltételek elfogadását (všeobecné obchodné podmienky), majd rá kell kattintani a „rezervovať” gombra.
  6. Ha minden rendben volt, akkor a regisztráció elfogadása e-mail-ben vagy SMS-ben érkezik meg.

 

Ha a keresett helyszínen és időpontban már nincs szabad hely, akkor más időpontot vagy helyszínt kell kiválasztani. A lakosok bármelyik helyszín bármelyik időpontját igénybe vehetik, de ajánlott, hogy ha lehet, akkor a lakhelyükhöz legközelebb eső helyszínt válasszák ki.

 

Azoknak, akiknek nincs lehetőségük elektronikus regisztrációra a jelentkezésüket a városi telefonközpont 0908 992782, 0907 343098 és a 0907 832836 számain keresztül tehetik meg pénteken 8.00-15.00, a hétvégén 8:00 és 20:00 óra között. A Városi Hivatal munkatársai a fentebb jelzett adatok megadása után regisztrálják a jelentkezőt.

 

Forrás: Fülek Város FB oldala

 

Hétvégi tesztelési lehetőségek Füleken

 

Füleken  a Városi Hivatal 4 tesztelőhelyen 6 mintavételi pontot alakít ki, melyekből kettő (Koháry István Alapiskola (Ifjúság u. 7.),  FTC stadion (Püspöki út 51.))   a nem regisztrált érdeklődőket is fogadja:

 

A többi mintavételi pontra  az alábbi linkeken keresztül lehet regisztrálni (ennek lényegében  menete azonos a losoncival).

  1. Fülek – FTC stadion, Püspöki út 51.
  2. II. Koháry István Alapiskola, Ifjúság u. 7
  3. Iskola utcai alapiskola, Iskola u. 1.
  4. Papréti szlovák tannyelvű alapiskola, Paprét 64/A.

 

A regisztrálás során esetlegesen felmerülő problémák megoldásában a Városi Hivatal ügyfélszolgálatának segítségét lehet kérni pénteken 7:30-tól 11:30-ig, majd 12:00-tól 13:30 óráig, a 047 4381001 telefonszámon vagy a 0918 582267 mobilszámon.

 

Puntigán József

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket