Nyitókép: softip.sk

 

A Dunaszerdahelyi SAD autóbusztársaság szombaton közösségi oldalán tetté közzé az információt, miszerint február 1-től a karácsony és újév közt megszokott menetrend szerint működteti autóbuszait. Ennek oka, hogy a rendszeres buszjáratok buszsofőrjei közül sokan kiestek a koronavírus-járvány miatt.

 

Ez annyit jelent, hogy az „X27” megjelölésű járatok nem fognak közlekedni. Mint fogalmaznak, a helyzet sem ügyfeleik, sem a cégük érdekét nem szolgálja, ezért utasaik elnézését kérik.

 

Tekintettel arra, hogy sokan munkába-, orvoshoz járáshoz kihasználja az SAD szolgáltatásai, érdemes még ma informálódniuk, mielőtt hétfőn útnak erednének és esetleg feleslegesen várnák megszokott járatukat.

 

 hirdetes_300x300  

Az SAD közleményében kiemelte, hogy autóbuszaikon az utasok továbbra is kötelesek védőmaszkot viselni, vagy eltakarni arcukat. Mint ismert, Marek Krajčí egészségügyi miniszter a tömegközlekedési eszközöket használóknak határozottan ajánlja az FFP2-es típusú maszkok használatát, a telefonálás és beszélgetés minimalizálást utazás közben.

 

Az érintett vonalak listája és menetrendje itt érhető el.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.