Nyitókép: WPA Pool/Getty Images

 

Második gyermekét várja Meghan sussexi hercegnő, a brit uralkodó unokájának, Harry hercegnek a felesége. A hírt vasárnap este jelentette be a házaspár szóvivője.

 

Harry és Meghan első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született.

 

 hirdetes_810x300  

Harry jelenleg a hatodik, Archie a hetedik a brit trónutódlási sorban, így Sussex hercegének és hercegnőjének második gyermeke a nyolcadik helyre kerül.

 

Harry és Meghan tavaly visszalépett ugyan a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos funkcióitól, és az Egyesült Államokba költözött, de hercegi, illetve hercegnői címüket megtartották, és jelenleg is szerepelnek a brit trónöröklési sorban.

 

A házaspár vasárnap közzétett egy fekete-fehér, művészi kivitelezésű portrét is saját magáról, és a fotón jól látszik, hogy a hercegnő gyermeket vár.

 

Fotó: MISAN HARRIMAN

 

Harry nagyszüleinek, az idén 95 esztendős II. Erzsébet királynőnek és Fülöp edinburghi hercegnek – aki júniusban ünnepli 100. születésnapját – jelenleg kilenc dédunokája van.

 

Meghan hercegnő tavaly is várandós volt, de második magzatát elveszítette. Erről maga írt novemberben a The New York Timesban megjelent cikkében, beszámolva a veszteség okozta, szinte elviselhetetlen gyászáról.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!