Nyitókép forrása: mediaklikk.hu

 

Az első elődöntővel folytatódik A Dal 2021. Szombaton a Duna Televízióban 19 óra 35 perckor kezdődő élő showban tíz produkciót láthatnak a nézők, a dalok ezúttal akusztikus változatban hangzanak el. A négy válogatóból húsz dal jutott a két elődöntőbe, az innen tovább kerülő nyolc produkció alkotja a március 13-i finálé mezőnyét. Az első elődöntőben Gerendás feat.

 

Dárdai Blanka (dalának címe: Senkié), Szőke Nikoletta (Új esély), Szabó Leslie (Legyen másnak is jó), Katona Petra (Viszlát múlt), a Pink & The Panthers (Sodor a szél), a Mudfield (Nincsen szerencsém), Galda Levente (Eredő), a Beneath My Skin (Ébredj!), a Kaukázus (Egyetlen szó), valamint Bari Laci (Féltelek) lép színpadra. A február 27-i első elődöntőben a tíz dalból négy jut tovább a döntőbe. Három a zsűripontok alapján automatikusan kap helyet az élmezőnyben, egy továbbjutó sorsa ismét az ötödik zsűritag szerepét betöltő közönség kezében lesz, a produkciókat alapdíjas sms-sel lehet támogatni.

 

A szavazás időtartama alatt egy telefonszámról összesen húsz sms küldhető; a legtöbb szavazatot kapó versenydal csatlakozik a döntősökhöz. Az élő adás után az előadók és a zsűri tagjai is visszatekintenek a showban történtekre az M2 Petőfi TV műsorában, A Dal Kulisszában és számos érdekességgel szolgáltak a produkciókról. A műsorok hatvan napig visszanézhetők a MédiaKlikk oldalán.

 

 hirdetes_810x300  

A top 40-be jutott valamennyi szerzemény részt vesz az online Akusztik Dalversenyben. A korábbi évekhez hasonlóan a közönség online szavazáson döntheti el, melyik feldolgozás nyerje A Dal 2021 Akusztik fődíját. A versenydalok meghallgathatók a műsor hivatalos online felületén: mediaklikk.hu/adal2021/akusztik, szavazni szintén ezen az oldalon lehet március 10. éjfélig.

 

MTI

Megosztás:
Címkék: A Dal dal dalverseny

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!