Nyitókép: index.hu

 

2021-ben biztosan elmarad a Balaton Sound és a VOLT Fesztivál is. A szervezők remélik, hogy jövőre már gond nélkül fogadhatják a fellépőket és a fesztiválozókat is.

 

„A Balaton Sound mára Európának egyik fontos, Magyarországnak pedig a legjelentősebb elektronikus zenei fesztiválja lett, amely komoly turisztikai vonzerővel bír és több tízezer hazai és külföldi vendéget jelent évente”

 

mondta Fülöp Zoltán fesztiváligazgató. Lobenwein Norbert, a VOLT alapítója szerint lehetetlen egy nyár eleji nagy fesztivál biztonságos megvalósítása, ennek ellenére bíznak abban, hogy látogatók megértik a döntésüket.

 

„A közönséghez és a fellépőkhöz hasonlóan mi is arra készültünk, hogy idén végre újra találkozhatunk Sopronban és Zamárdiban. A Telekom VOLT Fesztivál a portfoliónk legkorábbi eseménye, hiszen idén júniusra terveztük a kapunyitást. Mára annyira közelivé vált ez az időpont, hogy kénytelenek voltunk a halasztás mellett dönteni”

 

 hirdetes_300x300  

nyilatkozta Lobenwein, aki arra is rámutatott, a járvány harmadik hulláma közepén, még azt sem látják, hogy egyáltalán mikor lehetne elindítani a kampányt, a jegyértékesítést, így pedig lehetetlen egy nyár eleji nagy fesztivál biztonságos megvalósítása.

 

A szervezők szerint felmerült, hogy mindkét esetben keresnek egy nyár végi időpontot, azonban erre a fesztiválok mérete és nemzetközi léptékei miatt sajnos nem találtak a fellépőkkel is egyeztethető, biztonságos megoldást.

 

index.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.