Nyitókép: rtvs.sk

 

Droglabort füleltek le egy nemzetközi akció keretében a Dunaszerdahelyi járásbeli Ekecsen. A „Konyha” fedőnevű akcióban az Pénzügyi Hatóság Bűnügyi Hivatala, a NAKA és a lengyel CBSP Wroclaw működött együtt.

 

A lengyel nyomozók a szlovák szerveknek is köszönhetően elfogtak két lengyel állampolgársággal rendelkező személyt. Az adóhatóság közlése szerint két lengyel és legalább egy szlovák állampolgárságú személy gyártott drogot az ekecsi családi házban, melyeket aztán Lengyelországban értékesítettek.

 

A házkutatás során megtalálták a droglabort felszereléssel együtt, és több száz liter droghoz használatos vegyszert. Ezen felül egyelőre nem azonosított kész drogot is találtak.

 

 hirdetes_400x285  

Az adóhatóság közlése szerint a két őrizetbevett személyt később el kellett engedniük, mivel a dizájnerdrog, amit készítettek egyelőre nincs rajta a Szlovákiában betiltott anyagok listáján. Ezt követően a két lengyel személyt a Wroclaw-i partnerszolgálat vette őrizetbe. A két intézmény együttműködése a jövőben is folytatódik.

 

teraz.sk

Megosztás:
Címkék: droglabor Ekecs

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.