Nyitókép: Pravda

 

A húsvéti ünnepek alatt – nagypéntek, húsvétvasárnap és húsvéthétfő – a Billa, COOP Jednota, Kaufland, Lidl és Tesco üzletláncokban nem fogunk tudni bevásárolni.

 

Billa, Kaufland, Lidl

 

 hirdetes_300x300  

A húsvéti ünnepek előtt a Billa üzletei a standard nyitvatartási rend szerint várják a vásárlókat. Az üzleteik többsége naponta 07.00 órától 20.00 óráig tart nyitva.

 

Pénteken, vasárnap és hétfőn a Billa zárva lesz. A vásárlók friss árut – zöldséget, gyümölcsöt, kenyeret, húst és tejtermékeket – szombaton tudnak majd vásárolni. A Billa üzleteinek többsége szombaton 07.00 órától 20.00 óráig lesz nyitva.

 

Kaufland üzletei pénteken, vasárnap és hétfőn szintén zárva lesznek, viszont csütörtökön és szombaton ugyanolyan nyitvatartási idővel várják a vásárlókat, mint a Billa.

 

Lidl az említett három napon szintén zárva lesz, csütörtökön és szombaton viszont 06.30-tól 20.00-ig várja a vásárlókat. Kedden, április 6-án a boltjai 07.00 órától nyitnak.

 

Metro, Tesco, COOP Jednota

 

Nagypénteken, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn a COOP Jednota összes boltja zárva lesz. Az üzletlánc elmondása szerint nehéz pontosítani, hogy az egyes boltjaikban csütörtökön és szombaton miként alakul a nyitvatartási idő, de az egyes boltok bejárati ajtaján ki lesz függesztve a húsvéti nyitva tartás.

 

A húsvéti ünnepek idején a Tesco csütörtökön (április 1.) és szombaton (április 3.) lesz nyitva 07.00 órától 20.00 óráig. Ugyanezeken a napokon a Tesco Online vásárlás, valamint a Kattints és Vedd át szolgáltatás is elérhető lesz. A Tesco töltőállomások pénteken (április 2.) és hétfőn (április 5.) reggel 08.30-tól este 20.00 óráig lesznek nyitva, míg szombaton (április 3.) reggel 07.00 órától este 20.00 óráig. Vasárnap (április 4.) az összes töltőállomás zárva lesz.

 

Mivel a Metro nem üzletlánc, ezért húsvétkor is nyitva lesz, vasárnapot kivéve. Pénteken és szombaton reggel 08.00 órától este 20.00 óráig áll a vásárlók rendelkezésére, míg hétfőn délelőtt 10.00 órától este 20.00 óráig. A Metro arany- és ezüstkártyás ügyfelei pénteken és szombaton már 7:00, illetve 06.00 órától vásárolhatnak, míg hétfőn a többi vásárlóhoz hasonlóan csak 10.00 órától.

 

Webnoviny.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!