Nyitókép: Kórejská kozmetika

 

Horúce počasie môže byť najlepším priateľom ale aj skutočnou nočnou morou, pokiaľ ide o stav pokožky. Niektorí ľudia ťažko znášajú vysoké teploty a sú nútení úplne zmeniť svoju starostlivosť a líčenie, aby ich pokožka nebola mastná ani citlivá.

 

Medzi výrobkami k-beauty existuje veľa hydratačných a ľahkých produktov a opaľovacích krémov. Kórejská kozmetika môže byť v lete skutočnou záchranou. Tu sú najlepšie kórejské kozmetické výrobky na prežitie letnej sezóny:

 

Gél Aloe Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel

 hirdetes_400x285  

 

Dokonale zvlhčuje, zmierňuje podráždenie a svrbenie po dlhom pobyte na slnku, bojuje proti akné a vráskam. Môžete ho jednoducho naniesť na pokožku a vlasy, vytvoriť si s ním masky, zmiešať s krémami a olejmi.

 

Kórejská kozmetika

 

Minerálny púder Innisfree Matte Mineral Setting Powder

 

Tento matný minerálny púder od skvelej značky Innisfree je svetovým bestsellerom. Kožný maz upcháva póry a môže viesť k akné a pupienkom. Tento púder rýchlo a jemne odstráni prebytočný maz z pokožky. Teraz aj v novom rozkošnom balení so zajačikom.

 

Kórejská kozmetika

 

Látková maska so slimačím mucínom The COSRX Holy Moly Snail Mask

 

Najlepšie veci, ktoré môžete pre svoju pokožku urobiť po dlhom horúcom dni: odlíčiť sa, umyť si tvár a použiť chladivú látkovú masku. Masku môžete skladovať v chladničke pre ešte osviežujúcejší efekt. Holy Moly Snail Mask je jednou z najlepších masiek so slimačím mucínom, ktorá dobre osvieži tvár a poskytuje okamžitý lifting.

 

Kórejská kozmetika

 

Čistiaci krém Belif Aqua Bomb Jelly Cleanser

 

Tento krém obsahuje aminokyseliny a čistiace zložky na základe glycerínu, ktoré jemne odstraňujú make-up a nečistoty, ale tiež poskytujú neuveriteľnú hydratáciu.

 

Balzam na pery Bouquet Garni Fragranced Tint Lip Balm

 

Ak hľadáte veľmi ľahký hydratačný balzam, skúste Bouquet Garni. Produkt uzdravuje praskliny, vyživuje pery, dodáva prirodzený lesk a navyše má magickú vôňu! Je dostupný v 3 vôňach: bobule, broskyňa, citrus.

 

 

Čistiaca voda Son & Park Beauty Water

 

Hit Son & Park – toner a čistiaca voda v jednej fľaši. Ráno ho naneste na vatový tampón a utrite si tvár, aby ste pleť pripravili na líčenie, a potom urobte to isté pred spaním. Vzorec kombinuje levanduľovú vodu, ružovú vodu, extrakt z pomarančového ovocia, vŕbovú kôru a extrakt z papáje. Výrobok zabraňuje prejavom starnutia, odstraňuje odumreté bunky pokožky a zvlhčuje.

 

Gél na opaľovanie Make P:rem Capsule Sun Gel

 

Na rozdiel od mnohých iných opaľovacích krémov pokožku nevysušuje, ale hydratuje. Obsahuje veľa prírodných extraktov, glycerín a niekoľko typov kyseliny hyalurónovej, ako aj zmäkčujúci lecitín a dikaprylylkarbonát.

 

(X)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!