Nyitókép forrása: pixabay.com

 

Továbbra is a Rádio Expres a leghallgatottabb rádiócsatorna Szlovákiában. A hallgatók 34,7 százaléka részesíti előnyben a többi adóval szemben – derült ki a Median SK ügynökség Radioprojekt nevű, hallgatottságot mérő közvélemény-kutatásából.

 

A második leghallgatottabb rádió a Szlovák Rádió 23,5 százalékos támogatottsággal. Harmadik helyen a Fun rádió végzett 22,5 százalékkal. A Rádio Vlna (Hullám) hallgatottsága 17,6 százalkos, a Rádio Európa 2-é 16,6 százalék. A sorban a Rádio Jemné következik 14,5 százalékkal, utána a Rádi oRegina  10,3 százalékkal.

 

A hallgatottság és a piaci részesedés nem teljesen fedi egymást. A felmérés szerint piac 22 százalékát uralja a Rádio Expres, 17,3 százalék a Szlovák Rádióé12,9 százalék a Fun rádióé.

 

 hirdetes_300x300  

A felmérés szerint a lakosság igen nagy hányada, 91,1 százaléka hallgat rádiót. Naponta több mint 2,4 millió szlovákiai hallgat rádiót, és átlagban minden szlovákiai lakos naponta 45 percet hallgatja az étert. A felmérésben a 14-79 év közöttiek vettek részt, a reprezentatív minta nagysága 3165 fő volt.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!