Nyitókép forrása: Pixabay

 

Szombaton borult, hideg és csapadékos időjárás várható, több helyen fordulhat elő eső, záporeső, 600 méter felett (elvétve alacsonyabban is) havazás. A reggeli, délelőtti órákban számos helyen jegesedésre kell számítani. A legmagasabb nappali hőmérséklet +1 és +6 fok között alakul. Az enyhe délkeleti szél helyenként megélénkülhet (5-25 km/óra).

 

A Szlovák Hidrometeorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott az ország nyugati és középső részére jegesedés és csúszós utak miatt. Közép-Szlovákiában pedig délelőtti köd miatt van sárgariasztás, többek között a Nagykürtösi, Losonci, Rimaszombati, Nagyrőcei és Rozsnyói járásokban.

 

Pozsonyban, Léván, Nagykürtösön, Rimaszombatban, Rozsnyón, Kassán és Nagymihályon +3, Dunaszerdahelyen és Királyhelmecen +4, Komáromban +5 fokos nappali csúcshőmérséklet várható. Éjszaka Pozsonyban, Dunaszerdahelyen, Komáromban és Léván -1, Nagykürtösön, Rimaszombatban, Rozsnyó 0 fok, Kassán +1 fok, Nagymihályon és Királyhelmecen pedig 2 fok körül alakul az éjjeli csúcs.

 

 hirdetes_810x300  
Forrás: SHMU.sk

 

SHMU.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!