Rajmund, Zelma
  • HUF: 358.66
  • USD: 1.13
  • -5 °C
  • 1 °C

Hirdetés (X)

Mindennapjaink

Borult, csapadékos idővel zárul a hét

Hó és havaseső várható, főleg nyugaton

Nyitókép forrása: körkép.sk/KL

 

Túlnyomoóan felhős, borult és csapadékos időjárással zárul a hét. Vasárnap több felé kell havazásra, havasesőre számítani, nyugaton az alacsonyabban fekvő területeken is. Elvétve jegesedés is várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet +3 és +8 fok között alakul. A nap első felében enyhe délkeleti szélre kell számítani, mely később élénkebb északnyugativá fordul át (5-25 km/óra). Becsült csapadékmennyiség 10 mm eső, vagy 3 cm hó, 100 méter felett 10 cm hó is eshet.

 

Jegesedés miatt elsőfokú riasztás van érvényben az ország legnagyobb részében a Duna menti alföldön és három délkelet-szlovákiai járáson kívül. A magyarlakta járások közül jegesedés várható a Nagykürtösi, Losonci, Rimaszombati, Nagyrőcei, Rozsnyói és Kassa vidéki járásokban, valamint Pozsonyban.

 

Pozsonyban 3, Dunaszerdahelyen, Léván, Rimaszombatban és Rozsnyón 6, Komáromban és Kassán 7, Nagymihályon 8, Királyhelmecen pedig 9 fok körüli nappali csúcs várható. Az éjszakai maximum hőmérséklet Pozsonyban, Rimaszombatban és Rozsnyón 1, Dunaszerdahelyen, Komáromban, Nagykürtösön és Kassán 2, Léván és Nagymihályon 3, Királyhelmecen pedig 4 fok körül alakul majd.

 

Forrás: SHMU.sk

 

SHMU.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket