Nyitókép: Derzsi Áron

 

Képzőművészeti és modern tánc alkotóműhely sorozatot tartottak a Csallóközi Népművelési Központban. A résztvevők nagy örömére az alkotásokat és a vidám táncműsort a nagyérdemű is megtekinthette.

 

Felejthetetlen élménnyel gazdagodtak.

 

Mgr. Láng Ingrid, az esemény szervezőjének és egyúttal a Központ munkatársa elmondta, hogy az alkotással összefüggő események elsődleges célja az volt, hogy a művészeti tevékenységeket élményszerűvé tegyék. A rendezők közben arra is összpontosítottak, hogy a résztvevők képzelőereje, finommotorikája, tehetsége és kreativitása mellett a képzelőerejüket is fejlesszék.

 

 hirdetes_300x300  
Kiállított táskák.

 

A Csallóközi Népművelési Központ Kreatív klubjában a meghívott gyermekek kis csoportokat alkottak. Itt vászonra és selyemre festettek, agyaggal és szalvéta technikával dolgoztak. Rajzoltak, textilre és üvegre festettek, origamit, bábokat és virágokat készítettek, gyöngyöt fűztek, makramé és origami technikával dolgoztak, illatos szappanokat öntöttek. Az egyes kreatív tevékenységeket tapasztalt művészek, lektorok vezették.

 

Kreatív tevékenység.

 

A modern tánc alktóműhely is aktívan működött Zohra – Hajdú Hajnalka – elhivatott táncos vezetésével.

 

A főszervező kifejtette, hogy a legnagyobb boldogság az volt, amikor a gyermekek megérezték az alkotás örömét, és csodálták a szorgalmasan készített kreációkat.

 

Laky Erzsébet

Fényképek: Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.