Nyitókép: A Selye János Egyetem által közreadott pillanatkép

 

Az online térben, egy délelőtti és egy délutáni idősávban, 15 chatszobában válaszoltak az érdeklődők kérdéseire a Selye János Egyetem képviselői az egyetem Nyílt Napján.

 

Február 14-én Juhász György köszöntőjével kezdődött idén is a Selye János Egyetem Nyílt Napja. Ezután az erre a célra kialakított oldalon a Gazdaságtudományi és Informatikai Kar felületén Csiba Péter dékán köszöntőjét, majd Bencsik Andrea és Várkonyiné Kóczy Annamária professzor asszonyok prezentációit láthatták a résztvevők.

 

A Tanárképző Kar nevében Török Tamás tanulmányi dékánhelyettes készült bemutatóval, azt követően az egyes tanári szakok képviselői külön chatszobákban álltak a látogatók rendelkezésére.

 

 hirdetes_810x300  

Somogyi Alfréd, a Református Teológiai Kar dékánja, majd Görözdi Zsolt és Pólya Katalin oktatók a kar hallgatóival közösen a teológia és a szociális gondoskodás iránt érdeklődőket fogadták.

 

A szlovákiai jelentkezési határidő március végén jár le, így az érdeklődők folyamatosan tájékozódhatnak a Selye János Egyetem tanulmányi programjairól, a kollégiumi elhelyezésről, az ösztöndíjakról, a külföldi képzések lehetőségéről a felveteli.ujs.sk oldalon.

 

Körkép.sk/SJE-sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!