Nyitókép: origo.hu

 

A Petőfi Rádió népszerű mixműsora, a Petőfi Elektrik meghirdeti az ország legnagyobb DJ tehetségkutatóját. A Szelektrik DJ-versenyre a pályájuk elején járó lemezlovasok jelentkezését várják március 18-tól. Az augusztus közepéig tartó műsor a hatvan legtehetségesebb versenyzőnek országos bemutatkozási lehetőséget biztosít a Petőfi Rádióban és a Petőfi TV-ben, illetve a csatornák online felületein.

 

A Petőfi Elektrik az ország egyik legnagyobb elektronikus zenével és DJ-kultúrával foglalkozó rádióműsora. Zenei repertoárja lefedi a legnagyobb tánczenei stílusokat, zenei családokat. Legyen szó disco, trap, hip-hop, rnb, drum&bass, bass music, house, techno vagy jövőbemutató zenékről. A Petőfi Rádióban hétfőtől szombatig 21 óra és éjfél között mindig a legfrissebb minőségi zenék szólnak az éterben. E csapat tagja lehet az a lemezlovas, aki megnyeri a Szelektrik DJ-versenyt.

 

Március 18. és április 25. között várják a feltörekvő, tehetséges, a pályájuk elején járó DJ-k jelentkezését, akik bátran vállalják a megmérettetést az ország előtt. A verseny a Petőfi felületein, rádióban, televízióban és online egyaránt zajlik, amelyre a 15. életévüket betöltött magyar állampolgárok és határon túl élő magyarok jelentkezhetnek. Felső korhatár nincs. Nevezni bármilyen zenei stílusban elkészített 30 perces mixszel lehet április 25-ig. A jelentkezéssel kapcsolatos minden további információ a www.petofilive.hu/szelektrik oldalon lesz elérhető március 18-tól.

 

 hirdetes_810x300  

A szakmai zsűrit a Petőfi Elektrik rezidens DJ-i alkotják, akik saját stílusukon belül hazánk legelismertebb előadói körébe tartoznak, állandó fellépői a legnagyobb hazai fesztiváloknak és klub rendezvényeknek. A rádió vezető szakembereivel kiegészült DJ-csapat dönt majd a továbbjutásról.

 

A háromfordulós megmérettetésben először a kiválasztott hatvan legjobb DJ mutatkozik be, majd július közepére az is kiderül, kik alkotják a top 10-es mezőnyt. Ők a második fordulóban előre elkészített, majd a harmadikban élő mixekkel versenyeznek. A Szelektrik DJ ünnepélyes eredményhirdetése a Strand Fesztiválon lesz augusztus 18-án.

 

A győztes a Petőfi Elektrik rezidens DJ csapatának tagja lehet és 2023 végéig heti műsort kap a Petőfi Elektrikben. Ezen kívül felléphet a Strand Fesztiválon és a Petőfi Elektrik rendezvényeken. Az értékes szponzori és tárgyi ajándékok mellett az ország legnevesebb DJ-i között számon tartott mentorok támogatását is elnyeri.

 

Körkép.sk/MTVA Marketing és Sajtóiroda

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!