Nyitókép: Letisko Bratislava/Facebook

 

Március 27-től, vasárnaptól a pozsonyi M. R. Štefánik repülőtérről rendszeresen lehet repülni Zágrábba és Szicíliára, keddtől pedig a törökországi Dalamanba és Bulgária fővárosába, Szófiába is indítanak járatokat.

 

A reptér tájékoztatása szerint a Pozsony–Zágráb közötti út 55 pecig tart a Ryanair Boeing 737-800-as gépeivel, amelyen 189 utas számára van hely. A horvátországi Zágrábba hetente háromszor – vasárnap, szerdán és pénteken – lehet repülni Pozsonyból.

 

 hirdetes_400x285  

Szicília, Dalaman és Szófia

 

A Ryanair ír fapados légitársaság vasárnap a szicíliai Trapaniba is újraindítja rendszeres járatát. Az érdeklődők hetente kétszer, csütörtökön és vasárnap repülhetnek a nyugat-szicíliai városba.

 

A Ryanair március 29-től, keddtől a koronavírus-járvány előtt működtetett Pozsony–Dalaman (és vissza) járatát is felújítja. Az ír légitársaság ugyanezen a napon egy új járatot is felvesz a kínálatába, mégpedig a bulgáriai Szófiát.

 

Húsz rendszeres járat

 

A szolgálatató a nyári menetrend alatt, azaz március 27-től október végéig 20 rendszeres járatot fog működtetni.

 

Ebbe a 20 járatba azok is beletartoznak, amelyet a légitársaság nyáron, júniustól kezdődően indít útnak a közkedvelt üdülőhelyekre. Ide tartozik a görög Korfu szigete, valamint a bulgáriai Burgasz. Mindemellett az utasok a szardíniai Algheroban, Mallorcára, a görögországi Szalonikibe, a ciprusi Páfoszba, illetve Máltára is repülhetnek.

 

A Rynair légitársaság továbbra is üzemelteti a Kanári-szigetekre, konkrétan Lanzarotére tartó járatát, illetve a továbbiakban is lehet repülni a dániai Koppenhágába.

 

Teraz.sk, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!