Nyitókép: mandiner.hu

 

Nem kérnek Fekete-Győr Andrásból, Jámbor Andrásból, Niedermüller Péterből vagy Gyurcsány Ferencből a Fradi-szurkolók. Legalábbis ez derül ki a közösségi hálón megjelenő hozzászólásaikból. Vasárnapi posztjukban pedig azt hangsúlyozták: „Az FTC jövője a tét!

 

Az FTC jövője a tét! Aki otthon marad, az a moslékra szavaz. Aki törpepártra szavaz, a moslékot támogatja. A moslék elpusztítja a Ferencvárost! Ők vagy mi.

 

Lesz*rják Győzikét, lesz*rják Kis Grofót. Inkább ők, mint az „intézményesített liberális eszmék” Fekete-Győr Andrással, Jámbor Andrással, Niedermüller Péterrel vagy Gyurcsány Ferenccel – írták szombaton közösségi oldalukon a Ferencváros szurkolói.

 

Az sem érdeklik az ultrákat, hogy mit csinál Szájer József, viszont „kötelező pride-zászlókat” nem akarnak a lelátókon.

 

 hirdetes_300x300  

S bár látják a hibákat szeretett klubjuknál, az FTC-nél, látják az eredményeket is:

Stadion, csarnok, sikeres szakosztályok, rendszeres nemzetközi porond, Európában »kalandorkodó« tábor.

 

Minket, szurkolókat nem b*szogat senki, tág határokon belül autonómiánk van” – áll a posztban, kiemelve, hogy inkább ezekre költsék a közpénzt, semmint „mindenfajta idegen kultúrák iránti érzékenyítésre”.

 

Kiemelték ugyancsak, a baloldal zsigerből gyűlöli a Ferencvárost, gyűlöli a sportot, gyűlölnek mindent, ami magyar. Ezért „soha többet baloldal”.

 

foglalta össze a Mandiner.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.