Nyitókép forrása: SITA/Branislav Bibel

 

A vasárnapi politikai vitaműsorokban a jogállam, a kormány iránti bizalom és az igazságszolgáltatás lesznek a központi témák.

 

A TA3 hírtelevízió délelőtt 11 órakor kezdődő V politike (A politikában) című műosra első felében Igor Matovič (OĽANO) pénzügyminiszter szerepel. A második félidőben Miroslav Žiak (SaS) és Matúš Šutaj Eštok (Hlas) vitáznak majd.

 

A közmédia 1-es csatornájának O 5 minút 12 (5 perc múlva 12) című műsorában Milan Krajniak (Sme rodina) munkaügyi miniszter és a bűnszervezet vezetésével megvádolt Robert Fico (Smer) parlamenti képviselő és exkormányfő szerepelnek. A téma a parlamenti képviselők elleni bűnvádi eljárás dilemmája lesz, és biztosan érinteni fogják Ukrajna és romló gazdasági helyzet kérdéseit is.

 

 hirdetes_810x300  

A délután 1 órakor a Markízán kezdődő Na telo (Testre szabva) című vitaműsorban Juraj Šeliga (Za ľudí) és Richard Raši (Hlas) mérik össze érvelési tudásukat. Témákból van elég: Robert Fico és a Martin Borguľa ellen vádemelés, Roman Mikulec elleni visszahívási kísérlet (immáron sokadik alkalommal), bírósági térkép és infláció.

 

A Testre szabva műsorában bemutatják a Focus-ügynökség felmérését arról, hogy a lakosság mennyire támogatja az orosz gázról és olajról való leválást annak árfelhajtó hatása viszonylatában.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!