Nyitókép:

 

Négy éve az utolsó pillanatig kiélezett volt a verseny a város jelenlegi polgármestere és legfőbb kihívója között.

 

Az eredmény szoros volt, kevesebb mint 300 szavazat hiányzott ahhoz, hogy Dunaszerdahely élén változás történjen. Azóta eltelt négy év, mindannyian idősebbek, tapasztaltabbak, bölcsebbek lettünk.

 

 hirdetes_300x300  

Az akkori két jelölt, a két Zoltán, Horváth és Hájos ismét összeméri erejét.

 

Míg ellenfelei a drága pénzért fellépő sztárok között kampányolnak a színpadon és kolbászból fonják a kerítést, Horváth Zoltán két kórházi ügyelet között visszafogott, józan, de annál tartalmasabb lakossági fórumokon ismerteti programját, ahogy választási szlogenje is hirdeti, megfontoltan, emberien.

 

 

Míg ellenfelei a sztárok mögé bújva gyűjtik be a sztárfellépőket megillető tapsot, Horváth Zoltán hitében és egészségében megerősített dunaszerdahelyiekre számíthat.

 

A város is számíthat rá, mint ahogy eddig is tehette, hiszen egy hivatását alázatosan végző orvos, korábbi kórházigazgató, a helyi kézilabdaklub elnöke, ismert közéleti személyiség, volt alpolgármester kér bizalmat ahhoz, hogy immár a város élén is megmutathassa tudását és képességeit. Azokat a képességeket, melyek az elmúlt évtizedekben segítették helytállni és bizonyítani rátermettségét.

 

 

Horváth Zoltán nem ígérget, hanem cselekszik, ő a tettek, a megoldások embere. Ami ennél is lényegesebb, számon kérhető. Megfontoltan, emberien. Mert erre van most szüksége Dunaszerdahelynek, és Horváth Zoltán az a személy, akire a leadott szavazatok nem vesznek el.

 

Egy orvos sohasem hagyja cserben a pácienseit, egy ilyen beállítottságú polgármester pedig sosem hagyja cserben városát.

 

Találkozunk október 29-én a választási urnáknál!

 

Ne maradjunk közömbösek!

 

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.