Nyitókép: webnoviny.sk

 

A pozsonyi M.R. Štefánik repülőtérről a 2022/23-as téli repülési szezonban csaknem húsz rendszeres útvonalon lehet majd repülni, főként Európába. Az utasoknak charterjáratok is a rendelkezésükre állnak, amelyekkel egzotikus célállomásokra utazhatnak.

 

Egzotikus úti célok télen is

 

A következő öt hónapra érvényes téli menetrend 2022. október 30-tól, vasárnaptól 2023. március 25-ig érvényes.

 hirdetes_810x300  

 

A pozsonyi repülőtérről a legtöbb rendszeres járatot biztosító Ryanair ebben az időszakban Pozsonyból a törökországi Dalamanba, a Kanári-szigetek egyikére, Lanzarotére, Máltára, Rómába, a Ciampino repülőtérre és Milánó-Bergamo repülőtérre indit járatokat, valamint Szófiába és Szalonikibe.

 

Emellett Londonba, a Stansted repülőtérre, Dublinba, Edinburgh-be, Manchesterbe, a Leeds Bradford reptérre, Brüsszelbe, a Charleroi reptérre, Koppenhágába és Eindhovenbe is indít járatokat.

 

Dubaj és Omán egy karnyújtásnyira

 

A Smartwings a téli szezonban a szlovák fővárosból rendszeres útvonalon repül az Egyesült Arab Emírségekben található Dubajba.

 

Emellett charterjáratokat is biztosít egzotikus célpontokba – Ománba, Szenegálba, a Zöld-foki-szigetekre és Zanzibár szigetére.

 

Az Air Cairo az egyiptomi üdülőhelyre, Hurghadába repül. A Wizz Air hagyományosan a londoni Luton repülőtérre és Szkopjébe biztosít járatokat.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!